Bu adamın vitrini gibi yapmak istiyorumda arka plan vs bir türlü bulamadım. Adını bilen varsa yazsın.
Eki Görüntüle 1903820
İşaretli kısımdan bir kişinin profilini özelleştirmek için kullandığı ögeleri puan dükkanında görüntüleyebilirsiniz.
Çizim vitrini için de video olarak kaydedip aynısını yapabilirsiniz. Ancak izin almanızı tavsiye ederim. İsim de o kişiye ait bu arada.
Her 10 seviyede bir size bir adet vitrin yuvası verilir. Şu an tek vitrin yuvanız var, sanırım halihazırda onu kullandığınız için çizim vitrinini koyamıyorsunuz.Bir de ben 11 levelim bu vitrin kısmı niye yok.
Eğer daha önce çizim yayınlamadıysanız bu vitrini kullanamazsınız. "Bu vitrini şu an kullanamazsınız" ibaresini görürsünüz.Bir de ben 11 levelim bu vitrin kısmı niye yok.
Ne yazık ki o oyuna sahip olmanız gerekiyor.Bir de arka plan için oyunu almak mı lazım öyle diyor pazardan oyunu almadan arka planı alamaz miyim?
Bir de arka plan için oyunu almak mı lazım öyle diyor pazardan oyunu almadan arka planı alamaz miyim?
Aynı arka planı 500 puanla almak yerine topluluk pazarında ucuza da bulabilirsiniz fakat bu arka planda istisna var 120 lira civarıydı en son.
Oyuncuya ait öğeler.
Steam vitrin yapma sitesi.
Nasıl yapıldığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.