Arka plan resimleri açılmıyor

kuvalder

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım için güzel arka plan resimleri indirdim lakin resimleri açmaya kalktığımda bu hatayı veriyor sizce bunu nasıl düzeltebilirim? Hangi uygulamayı yüklemeliyim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-26_182101598.png
    resim_2024-02-26_182101598.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım için güzel arka plan resimleri indirdim lakin resimleri açmaya kalktığımda bu hatayı veriyor sizce bunu nasıl düzeltebilirim? Hangi uygulamayı yüklemeliyim?

Birlikte aç yapın veya Chrome'ye sürükleyebilirsiniz. Ama en kesin çözüm Microsoft Store'den fotoğraflar uygulamasını indirmek.

Win + R ile Çalıştır'ı aç. regedit yaz, kayıt defteri açılacak. Oradan HKEY_CLASSES_ROOT > Directory > Shell yolunu izle, içerisindeki CMD ve find klasörlerini sil.

Sorun çözülmezse:

Arama çubuğuna cmd yaz, sağ tık at, Yönetici olarak çalıştır, sfc /scannow komutunu gir, işlemin tamamlanmasını bekle, işlem bitince bilgisayarı yeniden başlat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı