resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum.
Çözüm H H HiquaTR 4 Aralık 2024 resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir.
resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 910 Çözümler 13 4 Aralık 2024 #2 resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir.
KS KS resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 Tüm beyaz şeyleri siliyor ama. HiquaTR dedi: Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tüm beyaz şeyleri siliyor ama. HiquaTR dedi: Remove.Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir. Genişletmek için tıkla...
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 910 Çözümler 13 4 Aralık 2024 #4 resay62 dedi: Tüm beyaz şeyleri siliyor ama. Genişletmek için tıkla... ChatGPT indir. Üye ol. Ona resmi yükle ve nereyi silmemesi gerektiğini söyle. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
resay62 dedi: Tüm beyaz şeyleri siliyor ama. Genişletmek için tıkla... ChatGPT indir. Üye ol. Ona resmi yükle ve nereyi silmemesi gerektiğini söyle.
CaylakM Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 7 Aralık 2024 #5 resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer işinizi halletmediyseniz bir bakabilirim Artı 0 Eksi
resay62 dedi: Bir logo indirdim ama arkasının şeffaf olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Mobilden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer işinizi halletmediyseniz bir bakabilirim
KS KS resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #6 Halletim. CaylakM dedi: Hocam eğer işinizi halletmediyseniz bir bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Halletim. CaylakM dedi: Hocam eğer işinizi halletmediyseniz bir bakabilirim. Genişletmek için tıkla...
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 910 Çözümler 13 13 Aralık 2024 #7 resay62 dedi: Halletim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını açıkla da diğer insanlar da faydalansın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
resay62 dedi: Halletim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını açıkla da diğer insanlar da faydalansın.
KS KS resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #8 HiquaTR dedi: Remove. Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir. Genişletmek için tıkla... Çözüm. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
HiquaTR dedi: Remove. Bg sitesine gir upload image bas. O sana kırpıyor geri indir. Genişletmek için tıkla... Çözüm.