Arka plan seslerini iletmeyecek mikrofon önerisi

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Dostlar arkadaşlarımla oyun oynarken karşı tarafa hem sesim kaliteli iyi bir şekilde gitsin hem de klavye mouse ve diğer etken seslerin gitmemesi veya en en aza indirgeyecek mikrofon önerisi için geldim, bütçem 3 ila 5 arasında. Broadcast önermeyin AMD kullanıyorum.

Maksimum 3k fiyata HyperX Solocast var. Kendim kullaniyorum ve oldukca iyi bir mikrofon, oldukca memnunum. Ek olarak soyle sunger kilif (pop filter) eklerseniz ve ayarlardan mikrofonun ses hassasiyetini dusururseniz tam olur.

Maksimum 3K fiyata HyperX Solocast var. Kendim kullanıyorum ve oldukca iyi bir mikrofon, oldukca memnunum. Ek olarak soyle sunger kilif (pop filter) eklerseniz ve ayarlardan mikrofonun ses hassasiyetini dusururseniz tam olur.

Başka önerileriniz var mıdır hocam. Ben şunu da buldum oldukça iyi duruyor. Ve dediğim gibi 3K olmak zorunda değil değecekse 4-5 de verebilirim.

Valla hocam bu mikrofonu hep denemek istemisimdir ama daha nasip olmadi maalesef. Aslinda arkaplan seslerinden kurtulmak icin en iyi cozum dinamik mikrofonlardir ama onlar da cok pahali oluyor. Ustune ses karti gibi ek harcamalari da gerektiriyor. USB mikrofon kullanmaktan baska care yok ama onlar da elbet bir sekil arkaplan seslerini isitiyorlar. Bunu engellemek icin pop filter gibi seylerin yaninda hassasiyeti de dusurmek sart. O yuzden mikrofon secerken ses kalitesi elbette onemli ama ek olarak o mikrofon icin pop filter var mi yok mu kontrol edin derim. Ha bir de mikrofon icin bir boom arm kullanmanizi da oneririm zira masaya direkt temas ederse sadece masaya dokunmaniz bile mikrofonda yanki yapiyor.

Arka plan seslerini SteelSeries Sonar'ın AI ile çözebilirim aşırı iyi tertemiz çalışıyor. Fakat ben Nova 5 kullanıyorum karşıya ne adamakıllı sesim gidiyor ne gerekli şeyleri kullanabiliyorum keza bu sebepten ek olarak Mic almak istedim. NZXT'yi alacağım çok beğendim içerisinde pop-filter mevcutmuş. İhtiyacım olursa boomarm da alacağım bakalım nasılmış.

Evet NZXT icinde dahilmis pop filter falanlar. Ben de bir suredir NZXT'ye degistirmek istiyorum mikrofonu ama bilgisayar icin neredeyse hic butce ayiramiyorum. Daha kasa degistirecegim, kasa fanlarini ayni model set olarak yeniden alacagim, sogutucuyu degistirecegim, ek M.2 SSD alacagim falan filan cart curt, say say bitmiyor valla. Eger NZXT alirsaniz deneyiminizi profilime yazarsaniz sevinirim gercekten. Madem sizin icin arkaplan seslerini bastirmak bu kadar onemli, mikrofon ne kadar etkili olur sizde merak ettim. Ben de abimle Japonya Hokkaido'da yasiyorum. Abim calisiyor ben universiteye gidiyorum. Buralarda yerler buz tutuyor arabalar cok kayiyor falan daha gecen gun evin onunde iki araba birbirine fena girmis surekli bir korna ve siren sesi var. Duvarlara ve camlara ses gecirmez kopuk falan koyayim desem cok cirkin duruyor. O yuzden bana da butce dostu saglam bir mikrofon lazim.

Ote yandan boom-arm kesinlikle alin derim. Ben su anki mikrofonu ilk aldigimda kendi masa standi ile kullaniyordum ve masaya hafifce dokundugumda bile titresimler mikrofona gidiyordu. Boom-arm alinca oldukca azaldi bu durum. Bir de ek olarak shock mount taktim mis gibi oldu. Kesinlikle oneririm.

Vallahi hocam NZXT alacaktım ama en son.

maono PD200X'de karar kıldım sesi harika iletiyor yazılımı da mevcut hep forumlarda bu önerilmiş bunu satın aldım. Standı yok mecbur bir boom-arm alacağım pop-filteri'da mevcut bakalım son durumları yazarım. İncelemesi YouTube'da mevcut bir yoklayabilirsin istersen​

Yanlis hatirlamiyorsam ya dun ya da ondan onceki gun bir arkadas bu mikrofona karar kilmisti bu forumda. O kadar iyiyse bir bakmak lazim.

Geldiyse memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…