Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.459 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer Eskişehir/Türkiye 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, aşağıda görüldüğü üzere 2K puan verip aldığım kratos arka planında Kratos'un burnunun yarısı yok. Ben karizmatik kratos görmek isterken adamın yarısını görüyorum. Kratos bu duruma sinirlenmeden nasıl düzeltebilirim durumu?
Merhaba, aşağıda görüldüğü üzere 2K puan verip aldığım kratos arka planında Kratos'un burnunun yarısı yok. Ben karizmatik kratos görmek isterken adamın yarısını görüyorum. Kratos bu duruma sinirlenmeden nasıl düzeltebilirim durumu?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.015 Çözümler 27 Yer Adana 21 Ocak 2025 #2 Ayarlardan arka plana gir orijinal boyut tikini seç.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.459 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer Eskişehir/Türkiye 21 Ocak 2025 #3 izoo dedi: Ayarlardan arka plana gir orijinal boyut tikini seç. Genişletmek için tıkla... Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Erkan Skywalker dedi: Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Yukardaki orijinal boyuttu bu tam ekran.
izoo dedi: Ayarlardan arka plana gir orijinal boyut tikini seç. Genişletmek için tıkla... Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Erkan Skywalker dedi: Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Yukardaki orijinal boyuttu bu tam ekran.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.015 Çözümler 27 Yer Adana 21 Ocak 2025 #4 Erkan Skywalker dedi: Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Yapacak başka bir şey yok hocam.
Erkan Skywalker dedi: Tam ekran veya orijinal boyut seçeneği hiçbir değişiklik yapmıyor denedim aynı ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Yapacak başka bir şey yok hocam.