Arka planda acık olan GoodbyeDPI uygulaması bulunamıyor

yusataa

Decapat
Daha fazla  
GoodbyeDPI die bir DNS uygulaması indirdim ama internetim çok yavaşladıgı icin silmeye calışıyorum ama arkada onun bir dosyası açık olduğu için silemiyorum. Dosyanın konumunu uygulamanın klasöründen son kalan dosya olduğu için biliyorum. Ne yapmalıyım?

Öyle silmeyeceksin dostum. Sana şöyle anlatayım önce o bütün turkey_dnsredir falan filanların olduğu yer var ya oradan service_remove. CMD'yi yönetici olarak çalıştıracaksın geri kalanını zaten orada anlarsın.

Öyle silmeyeceksin dostum. Sana şöyle anlatayım önce o bütün turkey_dnsredir falan filanların olduğu yer var ya oradan service_remove. CMD'yi yönetici olarak çalıştıracaksın geri kalanını zaten orada anlarsın.

Evet onu yaptım baskasının actıgı konudan bulup galiba silindi şu an virüs uygulaası kurup tam tarama yaptım silinmeyen dosyaya fareyi goturunce Bitcoin yazıyor acıklamada güvenilir degil bence.

Silinmeyen dosya WinDivert.dll mi?

Win System'lı bir şey Bitcoin yazıyordu fareyi ustune goturunce.

Silinmeyen dosya WinDivert.dll mi?

Dosya bu ben zaten sorunu çözdüm teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-04 154009.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-04 154009.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Evet onu yaptım baskasının actıgı konudan bulup galiba silindi şu an virüs uygulaası kurup tam tarama yaptım silinmeyen dosyaya fareyi goturunce Bitcoin yazıyor acıklamada güvenilir degil bence.
Orada bitcoin yazması güvenilir olmadığından değil. Zararlı olsa niye açık açık açıklamaya yazsın zaten. Adam bağış yapmak istersiniz belki diye bitcoin adresini yazmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı