Atsızkowboy Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 10 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, Arka planda çok fazla Windows Gezgini var. Kardeşim bir oyun indirmiş, ben de tanıdık olmayan dosyaları sildim fakat bu oluyor. Bir çözümü var mıdır? Yoksa Windows'u yeniden yükleyeceğim. Dosya kaybı olur mu? Dosya Ekleri 1598304877482865350970.jpg 3,5 MB · Görüntüleme: 54 Son düzenleme: 25 Ağustos 2020
Arkadaşlar, Arka planda çok fazla Windows Gezgini var. Kardeşim bir oyun indirmiş, ben de tanıdık olmayan dosyaları sildim fakat bu oluyor. Bir çözümü var mıdır? Yoksa Windows'u yeniden yükleyeceğim. Dosya kaybı olur mu?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 25 Ağustos 2020 #2 Malwarebytes ve Kaspersky indirerek sistemi taratın. Büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır.
Atsızkowboy Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 10 25 Ağustos 2020 #3 BalikSushisi dedi: Malwarebytes ve Kaspersky indirerek sistemi taratın. Büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır. Genişletmek için tıkla... Malwarebyte ile tarama yaptım 6 tane dosya buldu bende sildim şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor olursa söylerim teşekkürler.
BalikSushisi dedi: Malwarebytes ve Kaspersky indirerek sistemi taratın. Büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır. Genişletmek için tıkla... Malwarebyte ile tarama yaptım 6 tane dosya buldu bende sildim şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor olursa söylerim teşekkürler.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 25 Ağustos 2020 #4 Atsızkowboy dedi: Malwarebyte ile tarama yaptım 6 tane dosya buldu bende sildim şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor olursa söylerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile de yapmanızı öneririm. İkisi de birbirinin bulamadıklarını bulabiliyor. Ancak Kaspersky taraması diğerine kıyasla çok daha uzun sürecektir. Yani taramıyor diye iptal etmeyin.
Atsızkowboy dedi: Malwarebyte ile tarama yaptım 6 tane dosya buldu bende sildim şimdilik bir şey yok gibi gözüküyor olursa söylerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile de yapmanızı öneririm. İkisi de birbirinin bulamadıklarını bulabiliyor. Ancak Kaspersky taraması diğerine kıyasla çok daha uzun sürecektir. Yani taramıyor diye iptal etmeyin.