T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 3 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, buraya ne deniyor bilmiyorum ama resimde de gördüğünüz üzere aşırı bir görüntü kirliliği var. Bu ikonları buradan kaldırabilir miyim? Sadece üzerine tıklayarak açtığım uygulamaların ikonları dursun istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Arkadaşlar, buraya ne deniyor bilmiyorum ama resimde de gördüğünüz üzere aşırı bir görüntü kirliliği var. Bu ikonları buradan kaldırabilir miyim? Sadece üzerine tıklayarak açtığım uygulamaların ikonları dursun istiyorum.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Zaten yukarı doğru olan tike basmazsanız o ikonları görmezsiniz. Oradan da kaldırmanın bir yolu yok. Ancak uygulamaları tamamen kapatabilirsiniz.
Zaten yukarı doğru olan tike basmazsanız o ikonları görmezsiniz. Oradan da kaldırmanın bir yolu yok. Ancak uygulamaları tamamen kapatabilirsiniz.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 3 Eylül 2021 #3 O uygulamalardan çıkarsan o simgeler gider. Gerek yok kalsın.
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 3 Eylül 2021 #4 YamukAdam dedi: O uygulamalardan çıkarsan o simgeler gider. Gerek yok kalsın. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan çıkınca gideceğini bende biliyorum hocam. Ben sadece ikonları kaldırmak istiyorum.
YamukAdam dedi: O uygulamalardan çıkarsan o simgeler gider. Gerek yok kalsın. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan çıkınca gideceğini bende biliyorum hocam. Ben sadece ikonları kaldırmak istiyorum.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 3 Eylül 2021 #5 tuğrahan sezer dedi: Uygulamadan çıkınca gideceğini bende biliyorum hocam. Ben sadece ikonları kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar açık kalsın ama ikon gözükmesin istiyorsun değil mi?
tuğrahan sezer dedi: Uygulamadan çıkınca gideceğini bende biliyorum hocam. Ben sadece ikonları kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar açık kalsın ama ikon gözükmesin istiyorsun değil mi?
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 3 Eylül 2021 #6 AGI dedi: Uygulamalar açık kalsın ama ikon gözükmesin istiyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
AGI dedi: Uygulamalar açık kalsın ama ikon gözükmesin istiyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 3 Eylül 2021 #7 tuğrahan sezer dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ikonların gitmesi için uygulamaların da kapanması gerekiyor.
tuğrahan sezer dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ikonların gitmesi için uygulamaların da kapanması gerekiyor.