diyarsızcan
Hectopat
Arkadaşlar arkada Radeon programı çalışıyor ve fazla kullanıyor. CPU 20 falan kullanıyor. Kapatsam sorun olur mu?
Ekran kartı sürücüsü. Çalışmaz veya aksak çalışabilir, sorun olur.Arkadaşlar arkada Radeon programı çalışıyor ve fazla kullanıyor. CPU 20 falan kullanıyor. Kapatsam sorun olur mu?
bende eskiden AMD kullanıyodum çok takılıyodum bu olaya sonra komple kapattım hiçbir zararı yok aksine faydası olmuştu ram kullanımı fazlaydı 4 gb ram vardı rahatlamıştı bilgisayarArkadaşlar arkada Radeon programı çalışıyor ve fazla kullanıyor. CPU 20 falan kullanıyor. Kapatsam sorun olur mu?
Anladım o zaman sorun olmaz. Nvdia'da Nvdia container gibi bir şey var kendisi ekran kartı sürücüsü. Bende Nvdia gibi değerlendirdim.Bilgilendirme yapayım sizin için arka planda çalışan Radeon Software ekran kartı sürücüsü değildir. Nasıl ki Nvidia Geforce Experience bir ekran kartı sürücüsü değilse buda aynı durum. Orada kartla ilgili ayarlara, oyun içi FPS gibi değerlere bakıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.