Merhaba arkadaşlar konu belli zaten arka plan'da çalışan uygulamaları ve otomatik başlayan uygulamaları durdurup otomatik başlatmayan uygulama veya telefonda ayar yapabileceğim ayar var mı? Gelişmiş seçenekler açtığım zaman telefon kasıyor ondan ötürü gönlüm yana değil. Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum. @Murat5038
@Murat5038 Bu yazılımlar programları tam olarak donduramadıkları için ters etkiye sebep olup sürekli açılmalarına sebep oluyor. Uygulamalar kapatılıp kapatılıp tekrar uyanınca daha fazla tüketiyorlar şarjı. O yüzden Root atıp Greenify kullanmak biraz şart gibi bu konuda.
Bazı uygulamalarda olabilir dediğin ancak kullanmadığım için basit araçlarla çözülebilir diye belirttim hangisi işini görürse onu denesin diye de top listesi verdim Ona kalmış bir şey.
Root atıp Greenify kullanabilirsin. Ben ASUS'luyum, şanslıyım. Otomatik başlatma yöneticisi diye bir şey var, herhangi bir uygulamayı devre dışı bırakınca otomatik olarak açılmıyor.