Boşu boşuna çalışıyor bence. Güvenli modda başlatıp hepsini silin. Zaten driver olarak kurulu kalıyor işlemciyi ve RAM kullanımını bu kadar darboğaz etmesine gerek yok bence.
Dediğim gibi kullanıyorum. Bugüne kadar sorun yaşamadım ben. Ama yok sistemim yeterli derseniz çalışmasında bir sıkıntı yok, her biri farklı bir optimizasyon için çalışıyor sonuçta. Oyun oynarken gereksiz programlama için gerekli yazılımlar hocam.
Geforce Experience kullandığınız için normal. Sürücü kurulumunda sadece GPU sürücüsünü seçerseniz bu durumu yaşamazsınız. Experience işinize yarıyorsa kafaya takılacak bir durum da yok ortada, uygulama açık olduğunda eklentiler mecburen çalışacak.
GeForce Experience kullandığınız için normal. Sürücü kurulumunda sadece GPU sürücüsünü seçerseniz bu durumu yaşamazsınız. Experience işinize yarıyorsa kafaya takılacak bir durum da yok ortada, uygulama açık olduğunda eklentiler mecburen çalışacak.
@Gökhan Koç06 Yaşamazsınız. Oynadığınız oyunun grafik ayarlarını oyun içerisinden kendiniz ayarlamanız daha mantıklı, Experience'nin olayı da bu işi tek tıkla yapıyor olması. Ama uygulamanın sağladığı herhangi bir performans artışı yok, rahatlıkla kaldırabillirsiniz. ShadowPlay, FreeStyle tarzı özelliklerini kullanmıyorsanız durmasının pek bir anlamı yok.