Çözüldü Arka planda GPU kullanan uygulamalar nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1660903224500.png

Arka planda bu uygulamalar GPU kullaniyor ve laptop hafif isiniyor CPU 51 GPU 49.
Bunlar guvenilir uygulamalar mi? Guvenilir ise nasıl kapatabilirim? Eskiden yoktu.

Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performansı kaldırıp otomatik yapabilirsin. GPU ile oynayacağın oyunları ise program ayarlarından ayarlayabilirsin.
NVIDIA'ın kendi çalışan uygulamaları, güvenilir. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorum ama bence hiçbirini kapatmayın. Phone yazan gereksiz geldi sadece.

NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performansı kaldırıp otomatik yapabilirsin. GPU ile oynayacağın oyunları ise program ayarlarından ayarlayabilirsin.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    10,2 KB · Görüntüleme: 284
Çözüm
NVIDIA'ın kendi çalışan uygulamaları, güvenilir. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorum ama bence hiçbirini kapatmayın. Phone yazan gereksiz geldi sadece.

Anladim teşekkürler.

Evet yuksek performans yaptiktan sonra oldu galiba. Otomatige aldim gitmedi herhalde yeniden baslatmam gerekli.

Searchhost.exe diye bir şey ilk defa gördüm. Bir anormallik var söyleyeyim. Bunları daha önce hiçbir Windows sürümünde görmedim 11 hariç.
Senin ilacın burada.

Windows 11 Home kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dedıgınızı yaptım ve duzeldı, GPU kullanan programlar kapandı. Yardımcı olan herkese teşekkür edıyorum.

1660904294480.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı