Çözüldü Arka planda GPU kullanan uygulamalar nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performansı kaldırıp otomatik yapabilirsin. GPU ile oynayacağın oyunları ise program ayarlarından ayarlayabilirsin.
NVIDIA'ın kendi çalışan uygulamaları, güvenilir. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorum ama bence hiçbirini kapatmayın. Phone yazan gereksiz geldi sadece.

NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performansı kaldırıp otomatik yapabilirsin. GPU ile oynayacağın oyunları ise program ayarlarından ayarlayabilirsin.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    10,2 KB · Görüntüleme: 284
Çözüm
Searchhost.exe diye birşey ilk defa gördüm. Bunları daha önce hiçbir Windows sürümünde görmedim 11 hariç.

Son düzenleme:
NVIDIA'ın kendi çalışan uygulamaları, güvenilir. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorum ama bence hiçbirini kapatmayın. Phone yazan gereksiz geldi sadece.

Anladim teşekkürler.

Evet yuksek performans yaptiktan sonra oldu galiba. Otomatige aldim gitmedi herhalde yeniden baslatmam gerekli.

Windows 11 Home kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dedıgınızı yaptım ve duzeldı, GPU kullanan programlar kapandı. Yardımcı olan herkese teşekkür edıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…