darthmader Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Gördüğünüz gibi bir sürü uygulama işlemcininki yerine RTX kartımı kullanıyor. İlk aldığımda böyle değildi, nasıl düzeltebilirim?
Gördüğünüz gibi bir sürü uygulama işlemcininki yerine RTX kartımı kullanıyor. İlk aldığımda böyle değildi, nasıl düzeltebilirim?
Çözüm darthmader 23 Ekim 2024 ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Yo hep otomatikdeydi hiç değiştirmedim. ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Dostum 2. monitörün bağlantısını kesip PC'yi yneiden başlatınca düzeldi.
ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Yo hep otomatikdeydi hiç değiştirmedim. ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Dostum 2. monitörün bağlantısını kesip PC'yi yneiden başlatınca düzeldi.
KS KS darthmader Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #11 ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Yo hep otomatikdeydi hiç değiştirmedim. ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Dostum 2. monitörün bağlantısını kesip PC'yi yneiden başlatınca düzeldi. Son düzenleme: 23 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Yo hep otomatikdeydi hiç değiştirmedim. ametcorn dedi: Bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyormuş. İşlemden sonra bilgisayara yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Dostum 2. monitörün bağlantısını kesip PC'yi yneiden başlatınca düzeldi.