mrtcnergin Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #1 Görev yöneticisine girdiğimde arka planda çalışan bir çok uygulama gördüm. Bir uygulamadan 3-4 tane birden çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2019
Görev yöneticisine girdiğimde arka planda çalışan bir çok uygulama gördüm. Bir uygulamadan 3-4 tane birden çalışıyor.
O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 24 Ocak 2019 #2 Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır.
Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır.
mrtcnergin Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #3 Oluapjpj dedi: Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu düşünmüyorum bundan 3 gün öncesine kadar böyle değildi çünkü. Oluapjpj dedi: Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak bir resim daha paylaştım Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ? Dosya Ekleri ek açıklama.jpg 219,9 KB · Görüntüleme: 50 ek.jpg 163,4 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 26 Ocak 2019
Oluapjpj dedi: Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Normal olduğunu düşünmüyorum bundan 3 gün öncesine kadar böyle değildi çünkü. Oluapjpj dedi: Normaldir.Sistemle alakalı illa kapatacağım diyorsanız windows update,güvenlik duvarı gibi şeyleri kapatın,onlardan bazılarıda kapanacaktır. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak bir resim daha paylaştım Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ?
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 mrtcnergin dedi: Normal olduğunu düşünmüyorum bundan 3 gün öncesine kadar böyle değildi çünkü. Örnek olarak bir resim daha paylaştım Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla... Önceden yoksa şimdi var. İlla 1 tane olacak diye birşey yok. Her uygulamanın ayrı ayrı hizmetleri vardır.
mrtcnergin dedi: Normal olduğunu düşünmüyorum bundan 3 gün öncesine kadar böyle değildi çünkü. Örnek olarak bir resim daha paylaştım Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ? Genişletmek için tıkla... Önceden yoksa şimdi var. İlla 1 tane olacak diye birşey yok. Her uygulamanın ayrı ayrı hizmetleri vardır.
The_PeSorO Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2022 #5 LxnaDelRay dedi: Önceden yoksa şimdi var. İlla 1 tane olacak diye bir şey yok. Her uygulamanın ayrı ayrı hizmetleri vardır. Genişletmek için tıkla... 2019 da yazılan bir şeye cevap vermek...
LxnaDelRay dedi: Önceden yoksa şimdi var. İlla 1 tane olacak diye bir şey yok. Her uygulamanın ayrı ayrı hizmetleri vardır. Genişletmek için tıkla... 2019 da yazılan bir şeye cevap vermek...
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 The_PeSorO dedi: 2019 da yazılan bir şeye cevap vermek... Genişletmek için tıkla... farketmemişim