Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #1 Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.347 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Pismaniyee dedi: Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1816433 Eki Görüntüle 1816434 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm.
Pismaniyee dedi: Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1816433 Eki Görüntüle 1816434 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #3 wenomechainsama dedi: Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim?
wenomechainsama dedi: Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.347 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp çalıştır menüsünü açtıktan sonra "shell:startup" yazıp başlangıç kalsörün içine programın kısayolunu at.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp çalıştır menüsünü açtıktan sonra "shell:startup" yazıp başlangıç kalsörün içine programın kısayolunu at.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #6 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün. Exe dosyasını kopyalayın ve dediğim yere yapıştırın. Windows+R -> shell:startup yazıp enter'a basın. Ardından exe dosyasını oraya yapıştırın. İyi forumlar.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün. Exe dosyasını kopyalayın ve dediğim yere yapıştırın. Windows+R -> shell:startup yazıp enter'a basın. Ardından exe dosyasını oraya yapıştırın. İyi forumlar.