Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #1 Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?
wenomechainsama Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Pismaniyee dedi: Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1816433 Eki Görüntüle 1816434 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm.
Pismaniyee dedi: Bir tane program var, ben bunun arka planda açık kalmasını istiyorum. Görev çubuğunda falan gözükmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1816433 Eki Görüntüle 1816434 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #3 wenomechainsama dedi: Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim?
wenomechainsama dedi: Windows tuşu+Tab basarak yeni masaüstü açıp oyununuzu oradan oynayabilirsiniz basit bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim?
wenomechainsama Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
Ealrtecq Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Gaziantep,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp çalıştır menüsünü açtıktan sonra "shell:startup" yazıp başlangıç kalsörün içine programın kısayolunu at.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp çalıştır menüsünü açtıktan sonra "shell:startup" yazıp başlangıç kalsörün içine programın kısayolunu at.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #6 Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün. Exe dosyasını kopyalayın ve dediğim yere yapıştırın. Windows+R -> shell:startup yazıp enter'a basın. Ardından exe dosyasını oraya yapıştırın. İyi forumlar.
Pismaniyee dedi: Peki o programı bilgisayar açıldığında otomatik açılmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün. Exe dosyasını kopyalayın ve dediğim yere yapıştırın. Windows+R -> shell:startup yazıp enter'a basın. Ardından exe dosyasını oraya yapıştırın. İyi forumlar.