TM_EXCLUSIVE Femtopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Merhaba, ben Windows 7 32 bit kullanıyorum. Bana arka planda video oynatacak program lazım, yardım edebilir misiniz?
Merhaba, ben Windows 7 32 bit kullanıyorum. Bana arka planda video oynatacak program lazım, yardım edebilir misiniz?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ekim 2022 #2 Kastettiğiniz Windows Media Player gibi bir şey mi yoksa YouTube'dan açtığınız bir videoyu mu oynatmak istiyorsunuz? İndirdiğiniz videoları VLC Player, Windows Media Player gibi programlarla oynatabilirsiniz.
Kastettiğiniz Windows Media Player gibi bir şey mi yoksa YouTube'dan açtığınız bir videoyu mu oynatmak istiyorsunuz? İndirdiğiniz videoları VLC Player, Windows Media Player gibi programlarla oynatabilirsiniz.
TM_EXCLUSIVE Femtopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Serendipity dedi: Kastettiğiniz Windows Media Player gibi bir şey mi yoksa YouTube'dan açtığınız bir videoyu mu oynatmak istiyorsunuz? İndirdiğiniz videoları VLC Player, Windows Media Player gibi programlarla oynatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... video masaüstü arka plana yapiliyorya
Serendipity dedi: Kastettiğiniz Windows Media Player gibi bir şey mi yoksa YouTube'dan açtığınız bir videoyu mu oynatmak istiyorsunuz? İndirdiğiniz videoları VLC Player, Windows Media Player gibi programlarla oynatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... video masaüstü arka plana yapiliyorya
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 9 Ekim 2022 #4 @TM_EXCLUSIVE Wallpaper Engine'ye göz atabilirsiniz.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #5 TM_EXCLUSIVE dedi: video masaüstü arka plana yapiliyorya Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine var yukarıda da belirtildiği gibi. Steam fiyatı 15TL falandı. Fakat güncel bir bilgim yok. 2 sene önce görmüştüm.
TM_EXCLUSIVE dedi: video masaüstü arka plana yapiliyorya Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine var yukarıda da belirtildiği gibi. Steam fiyatı 15TL falandı. Fakat güncel bir bilgim yok. 2 sene önce görmüştüm.
TM_EXCLUSIVE Femtopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #6 Serendipity dedi: @TM_EXCLUSIVE Wallpaper Engine'ye göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekürl Ederim Wopsle dedi: Wallpaper Engine var yukarıda da belirtildiği gibi. Steam fiyatı 15TL falandı. Fakat güncel bir bilgim yok. 2 sene önce görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Teşekürl Ederim
Serendipity dedi: @TM_EXCLUSIVE Wallpaper Engine'ye göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekürl Ederim Wopsle dedi: Wallpaper Engine var yukarıda da belirtildiği gibi. Steam fiyatı 15TL falandı. Fakat güncel bir bilgim yok. 2 sene önce görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Teşekürl Ederim