Herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar bütün forumlarda sorunumu aradım fakat sorunumu bir türlü çözemedim, son çare siz kaldınız.
Bilgisayarımda eskiden arka USB portları çalışıyordu fakat sonra birden çalışmamaya başladı. Bu arada USB ses kartı kullanıyordum. Sonra önde 1 tane ek harici olarak bir USB port taktım. Oradan da sadece Wireles internet kablomu takıyorum. Sonra gidip Ps2 mouse aldım. Daha sonrasında da PCI bir ses kartı aldım. Bu şekilde biraz devam ettim. Sorunumu araştırırken bazı forumlarda USB bellek takıp BİOS boot menüsünden görünüyorsa USB portlarda sıkıntı olmadığını yazılımsal olduğunu belirtmişler. Bende ise sorunsuz şekilde görünüyor BİOS'ta, defalarca baktım görünüyor. Bilgisayarı açtığımda bazen arka USB'ler çalışıyor bazen ise yok. Mesela bugün tekrar baktım çalışıyor. Sonrasında dondu. Mouse alt ışığında sönüp sönüp yanma mevcut. Aygıt yöneticisine baktım. Tekrar ünlem işareti gelmiş. Bazen 27A ve 27C bazen de diğer değerlerde ünlem işareti mevcut ama hep 2 tanesinde ünlem mevcut. 4 adet çalışmıyor, çok sıkmaya başladı beni. Yardımlarınızı bekliyorum, çok makbule geçecek. İyi forumlar.