Herşeyi çıkartın. Sonra tek birşey takıp deneyin. O çalışmazsa başka bişey. Aklımada farklı bişey gelmiyor açıkcası. Buna taktığınız bir donanımın yapmış olduğu kısa devrenin sebep olduğunu düşünüyorum.
Anladım hocam da eskiden böyle bir sorunum mevcut değildi yeni ekran kartını aldım eski güç kaynağım 230 Watt olduğu için çalıştırmadı bende eski güç kaynağımı denedim 420 watt. Takmadan içini temizledim, Hiç bir sorunu yok yani güç kaynağının kısa devre olup olmadığını kontrol edeceğim birazdan.
Hocam ekran kartını yeni almış arkadaş, işlemciyi de geçen ay almıştı bozulduğu için yani bir daha ki yaz tatiline kadar idare etmesi gerekiyor.
Ayrıca donanımsal diyorsunuz fakat bilgisayarı açmadan BİOS'da her zaman görünüyor taktığımız USB'ler.
Yani diyorsun ki miladi sisteme miladi bir anakart öner. Sence önerilebilecek anakart kalmış mıdır? O sisteme uprage olmaz. Boşa para harcamış olursunuz.
Yani diyorsun ki miladi sisteme miladi bir anakart öner. Sence önerilebilecek anakart kalmış mıdır? O sisteme uprage olmaz. Boşa para harcamış olursunuz.
Tamam hocam sorun yok iyi akşamlar teşekkürler ilgin ve cevapların için.Sistemi anakart hariç satacağım tek parça halinde ne kadar tutabilir hocam ? GT 730 MSİ ekran kartı kutulu faturalı. E8400 İşlemci 4 GB DDR2 ram ve 250 GB HDD ?