Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 10 Ağustos 2022 #11 Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kasma yaşadığını düşünmüyorum drop giriyordur.
Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kasma yaşadığını düşünmüyorum drop giriyordur.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #12 Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Direkt drop yiyorsun hocam RAM dolduğu an. Ama Windows 10 kullanıyorum söyleyeyim.
Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Direkt drop yiyorsun hocam RAM dolduğu an. Ama Windows 10 kullanıyorum söyleyeyim.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 10 Ağustos 2022 #13 ChaosBoost dedi: Rapor eden arkadaş için söyleyeyim bizzat yaşıyorum. 8GB RAM R5 2600 5500XT. Düşük yüksek farketmiyor. Discord+Steam açık arkada sadece. Genişletmek için tıkla... Bizzat yaşamanız problemin kaynağının RAM olduğunu nasıl açıklıyor?
ChaosBoost dedi: Rapor eden arkadaş için söyleyeyim bizzat yaşıyorum. 8GB RAM R5 2600 5500XT. Düşük yüksek farketmiyor. Discord+Steam açık arkada sadece. Genişletmek için tıkla... Bizzat yaşamanız problemin kaynağının RAM olduğunu nasıl açıklıyor?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #14 Creaters dedi: Bizzat yaşamanız problemin kaynağının RAM olduğunu nasıl açıklıyor? Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimal RAM 8 ise yer drop ve kasma hissi olur. Arkadaş bilgi versin gerisine bakarız. Belki 16 çıkar sorunu başka yerde ararız.
Creaters dedi: Bizzat yaşamanız problemin kaynağının RAM olduğunu nasıl açıklıyor? Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimal RAM 8 ise yer drop ve kasma hissi olur. Arkadaş bilgi versin gerisine bakarız. Belki 16 çıkar sorunu başka yerde ararız.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 10 Ağustos 2022 #15 ChaosBoost dedi: Çok büyük ihtimal RAM 8 ise yer drop ve kasma hissi olur. Arkadaş bilgi versin gerisine bakarız. Belki 16 çıkar sorunu başka yerde ararız. Genişletmek için tıkla... Çünkü çok daha düşük seviye donanıma sahip eski bilgisayarımda 8 GB RAM olmasına rağmen böyle bir problemim yoktu.
ChaosBoost dedi: Çok büyük ihtimal RAM 8 ise yer drop ve kasma hissi olur. Arkadaş bilgi versin gerisine bakarız. Belki 16 çıkar sorunu başka yerde ararız. Genişletmek için tıkla... Çünkü çok daha düşük seviye donanıma sahip eski bilgisayarımda 8 GB RAM olmasına rağmen böyle bir problemim yoktu.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #16 Creaters dedi: Çünkü çok daha düşük seviye donanıma sahip eski bilgisayarımda 8 GB RAM olmasına rağmen böyle bir problemim yoktu. Genişletmek için tıkla... Normaldir zira oyuna yeterince güncelleme geldi. Ayarlar ve Radeon ayarları (Evet RAM kullanıyor) aynı olmayabilir.
Creaters dedi: Çünkü çok daha düşük seviye donanıma sahip eski bilgisayarımda 8 GB RAM olmasına rağmen böyle bir problemim yoktu. Genişletmek için tıkla... Normaldir zira oyuna yeterince güncelleme geldi. Ayarlar ve Radeon ayarları (Evet RAM kullanıyor) aynı olmayabilir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 10 Ağustos 2022 #17 ChaosBoost dedi: Direkt drop yiyorsun hocam RAM dolduğu an. Ama Windows 10 kullanıyorum söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda.
ChaosBoost dedi: Direkt drop yiyorsun hocam RAM dolduğu an. Ama Windows 10 kullanıyorum söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda.
ardaltf4 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #18 xymnshn dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram, amd radeon r5 m430 2 gb, 250 gb ssd ve i5 7. nesil Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... ben 60 sabitledim 45-50 ye düşüyor ve drop yiyor. Falsey dedi: Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda. Falsey dedi: Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda. Genişletmek için tıkla... %95 üstüne çıkmıyor çok nadir %100 falan oluyor Genişletmek için tıkla...
xymnshn dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram, amd radeon r5 m430 2 gb, 250 gb ssd ve i5 7. nesil Falsey dedi: Kasıyor derken ne kadar FPS düşüşü yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... ben 60 sabitledim 45-50 ye düşüyor ve drop yiyor. Falsey dedi: Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda. Falsey dedi: Oyun oynarken görev yöneticisini açıp kullanımlara bakın bakalım. Bellek ne durumda. Genişletmek için tıkla... %95 üstüne çıkmıyor çok nadir %100 falan oluyor Genişletmek için tıkla...
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #19 ardaltf4 dedi: 4 gb ram, amd radeon r5 m430 2 gb, 250 gb ssd ve i5 7. nesil ben 60 sabitledim 45-50 ye düşüyor ve drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Aşırı normal hocam MemReduct Deneyin.
ardaltf4 dedi: 4 gb ram, amd radeon r5 m430 2 gb, 250 gb ssd ve i5 7. nesil ben 60 sabitledim 45-50 ye düşüyor ve drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Aşırı normal hocam MemReduct Deneyin.
ardaltf4 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #20 ChaosBoost dedi: Aşırı normal hocam MemReduct Deneyin. Genişletmek için tıkla... peki hocam teşekkür ederim.
ChaosBoost dedi: Aşırı normal hocam MemReduct Deneyin. Genişletmek için tıkla... peki hocam teşekkür ederim.