hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.173 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:19 #1 PS5 cihaza sahibim. Arkada müzik dinlerken oynayabileceğim rahat oyun arıyorum, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:26
PS5 cihaza sahibim. Arkada müzik dinlerken oynayabileceğim rahat oyun arıyorum, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Mrs.Pumpernickel Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 18:29 #2 Valorant oynuyorum ben genelde arkada müzikle
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:31 #3 Assesto corsa ve nfs
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.173 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:32 #4 Kol ile zor oluyor hocam baya.Bi daha deneyeceğim bi ara.Karışık geliyor oyun,kalkan vs. açıyorsun spike falan var değişik geliyor bana. Mrs.Pumpernickel dedi: Valorant oynuyorum ben genelde arkada müzikle Genişletmek için tıkla...
Kol ile zor oluyor hocam baya.Bi daha deneyeceğim bi ara.Karışık geliyor oyun,kalkan vs. açıyorsun spike falan var değişik geliyor bana. Mrs.Pumpernickel dedi: Valorant oynuyorum ben genelde arkada müzikle Genişletmek için tıkla...
egerdn Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:21 #5 Broforce.
PC_sever44 Yoctopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:55 #6 Pallworld ama biraz pahalı
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:12 #7 BluedragonSelim dedi: Assesto corsa ve nfs Genişletmek için tıkla... PS5 den bahsediliyor hocam asetto Corsada trafik modu olmadan müzik ile pek sarmıyor konsollarada trafik modu kurulamıyor zaten
BluedragonSelim dedi: Assesto corsa ve nfs Genişletmek için tıkla... PS5 den bahsediliyor hocam asetto Corsada trafik modu olmadan müzik ile pek sarmıyor konsollarada trafik modu kurulamıyor zaten
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:00 #8 Xhaka dedi: PS5'ten bahsediliyor hocam Assetto Corsa'da trafik modu olmadan müzik ile pek sarmıyor konsollarada trafik modu kurulamıyor zaten. Genişletmek için tıkla... NFS o kadar zor değil sarıyordu bana heat ile Payback.
Xhaka dedi: PS5'ten bahsediliyor hocam Assetto Corsa'da trafik modu olmadan müzik ile pek sarmıyor konsollarada trafik modu kurulamıyor zaten. Genişletmek için tıkla... NFS o kadar zor değil sarıyordu bana heat ile Payback.