Arkadan alınan hasar sonucu tampon değişmeli mi?

graphic

Kilopat
Merhaba, öndeki araca arkadan vurdum, arkadaki de bana vurdu. Kazaya sebebiyet veren öndeki araç hızını aldı, gitti. Olan bizlere oldu. Neyse sorum şu:

Benim önde plaka düştü, çok küçük birkaç çizik var. Yani yok denecek kadar bir şey fakat arka maalesef hasar aldı. Tampon olduğu için tampon komple mi değişir sizce?

reis tamponun durumuna bağlı eğer yama ile düzeltilebilecek durumdaysa düzeltilir eğer kötü durumdaysa değişir

Adam toz oldu siz dımdızlak kaldınız yani kamera yok muydu hocam kaza sonrası birbirinize bakıp ne oluyor ak şansa bak dediniz mi?

Kamera yok evet maalesef.

Reis tamponun durumuna bağlı eğer yama ile düzeltilebilecek durumdaysa düzeltilir eğer kötü durumdaysa değişir.

Sence? Gözle bakınca daha kötü duruyor.

Dosya Ekleri

• 121.jpg
    121.jpg
    178 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis değişse de olur plastik aksam aracın değeri düşmez. Bir ustaya göster onlar sana daha iyi bilgi verir. Attığın fotoya göre değişmese de olur.

Şu an emin ol sadece görüntü kozmetik açısından değişsin diyorum çünkü bu dediğin gibi düzeltilirse eskisi gibi olur mu sence? İllaki sağından solundan bir sorunu olur. Aracın önceki halinde bir tane dahi çizik yoktu, tamponla da maalesef biraz titizlik var, dikkat ediyorum. Öyle şeyler o yüzden bu kadar aslında. Değişmesi yönünde fikirimi söyledim ama bakalım usta ne diyecek...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı