LİL YGZ Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Biliyorum biraz tuhaf ama arkadaşa ihtiyacım var konuşacak oyun oynayacak birine.
SupportLaCorna Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Olurum da oyun oynayamam belki ileride.
Sandayu Oda Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Bence Discord yerlerinden bulabilirsiniz. Benim arkadaşım yokken DC'de CS:GO odalarında arkadaş bulup oynardım. Samimiyet olunca oyunda habire oynuya oynuya arkadaş oluyorsunuz. Sonra tel no felan vermeler vs.
Bence Discord yerlerinden bulabilirsiniz. Benim arkadaşım yokken DC'de CS:GO odalarında arkadaş bulup oynardım. Samimiyet olunca oyunda habire oynuya oynuya arkadaş oluyorsunuz. Sonra tel no felan vermeler vs.
P prefect Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Yaşınız kaç?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 5 Mart 2021 #5 Oynadığınız oyunların Discord sunucularına katılarak kendinize oyun arkadaşı bulabilirsiniz.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 5 Mart 2021 #6 LİL YGZ dedi: Biliyorum biraz tuhaf ama arkadaşa ihtiyacım var konuşacak oyun oynayacak birine. Genişletmek için tıkla... Yaş nedir ? Oyun olmayabilir ama konuşuruz . Arada sırada atarız ama iş güç vs . zaman bitiyor.
LİL YGZ dedi: Biliyorum biraz tuhaf ama arkadaşa ihtiyacım var konuşacak oyun oynayacak birine. Genişletmek için tıkla... Yaş nedir ? Oyun olmayabilir ama konuşuruz . Arada sırada atarız ama iş güç vs . zaman bitiyor.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 5 Mart 2021 #7 Kız mısın?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.020 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Mart 2021 #8 Discord sunucularına katıl. Bayağı güzel vakit geçirirsin.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 5 Mart 2021 #9 HACIDANİKİNCİEL dedi: Kız mısın? Genişletmek için tıkla... Tek kriteriniz bu mu? :d
alakalute2 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #10 LİL YGZ dedi: Biliyorum biraz tuhaf ama arkadaşa ihtiyacım var konuşacak oyun oynayacak birine. Genişletmek için tıkla... Gel kanka oyunda oynarız muhabbet de ederiz, sana ulaşabileceğim bir yer varsa söyle sana oradan ulaşırım.
LİL YGZ dedi: Biliyorum biraz tuhaf ama arkadaşa ihtiyacım var konuşacak oyun oynayacak birine. Genişletmek için tıkla... Gel kanka oyunda oynarız muhabbet de ederiz, sana ulaşabileceğim bir yer varsa söyle sana oradan ulaşırım.