Arkadaş arıyorum

Facebook adınızı verirseniz ekleyebilirim. Benim de konuştuğum yok zaten arkadaşlarımın çoğu yabancı ülkeden.

Discord verin MTA oynayalım

Facebook adınızı verirseniz ekleyebilirim. Benim de konuştuğum yok zaten arkadaşlarımın çoğu yabancı ülkeden.

Facebook adres verirsem gerçekten sohbet edebilir misin?
Bazen tanımadığın biriyle konuşmak iyi olabiliyor

Gerçekten sohbet etmeye arkadaş edinmek ihtiyacı olan varsa
Yaş sınırı olmayan
Bana ulaşsın

Arkadaş olurdum ama ben 30 yaşındayım.
Yaşın bana uygun gerçekten arkadaş olmak ve sohbet etmek isterim bazen tanımadığımız kişilerle konuşmak her zaman iyidir umarım arkadaşlık isteği kabul edersin

Son düzenleme:
Facebook adınızı söyleyin hemen ekleyeyim. Dertlerinizi anlatabilirsiniz dinlerim böylece kendi dertlerimden de uzaklaşmış olurum.

Yanlış anlamayın ama bu tarz şeyler tesadüfi olur bence, bulacağım diye çıkmazsın yola, tak diye kafa dengi birini buluverirsin.

Instagram eren.0.yldrm eklerseniz konuşuruz

watusx#0001 Discord kullanıyorsan ekleyebilirsin az çok muhabbeti iyi biriyimdir yoldaşlık ederim.

Facebook adınızı söyleyin hemen ekleyeyim. Dertlerinizi anlatabilirsiniz dinlerim böylece kendi dertlerimden de uzaklaşmış olurum.
Adım Yılmaz Şahin
Fotoğraf olarak masada oturuyorum
Önümde bir çay bardağı var
Yaşadığım şehir Ankara

Bu Facebook bağlantı adresi
Google direk bununla bulursun

Adım Yılmaz Şahin
Fotoğraf olarak masada oturuyorum
Önümde bir çay bardağı var
Yaşadığım şehir Ankara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…