Arkadaş arıyorum

Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. Ben kendim Turkmenistanliyim. Türk arkadas bulup sohbet etmek istiyorum. Hem Turkcemi gelistireceğim hem Türk arkadas edineceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google play e Start diye yazin o uygulamadan yada buna benzer Imo uygulamasindan iletisime geceniliriz. Discord vs bircok uygulama ve siteler bizde engelli o yuzden basga uygulamalar kullanmak zorundayim. Start uygulamasindan haberlesirseniz sevinirim!

Start uygulamasindan beni ekleyebilirsiniz:
@GS0724

Bilgisayardan kullanabileceğimiz bir uygulama var mı mesela Zoom uygulamasını kullanabilir misiniz?

Bilgisayardan kullanabileceğimiz bir uygulama var mı mesela Zoom uygulamasını kullanabilir misiniz?
Suradan bilgisayarinizin isletim sistemine gore indirebilirsiniz(windows+macos+linux):

Eger Start uygulamasindan girerseniz kullanici linkinizi buraya birakabilirsiniz.

@@BenEmgirr, alo

Son düzenleme:

Dostum bilgisayara indiremiyorum bu dosyayı bilgisayar ile uyumlu olduğuna emin misin?

Dostum bilgisayara indiremiyorum bu dosyayı bilgisayar ile uyumlu olduğuna emin misin?
Evet ben hem bilgisayardan hem telefondan giriyorum bu uygulamaya.

Dosyayi indiremedinmi yoksa kurulum yapamadinmi ne oldu.

Sunu indir;

Yada yukarda verdigim siteden sunu indir;

Selam soydaşım hoşgeldin aramıza. Burada istedigin gibi sohbet edebiliriz. Etiketlemen yeterli.
burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi

Dosya Ekleri

• indir.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…