kugororororo
Centipat
Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.Selam herkese. Ben kendim Turkmenistanliyim. Türk arkadas bulup sohbet etmek istiyorum. Hem Turkcemi gelistireceğim hem Türk arkadas edineceğim.
Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.Selam herkese. Ben kendim Turkmenistanliyim. Türk arkadas bulup sohbet etmek istiyorum. Hem Turkcemi gelistireceğim hem Türk arkadas edineceğim.
Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor.Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.
Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor.
Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum.Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.
Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum.
Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal ChiefSunu indir;
Gozle Disk
disk.gozle.org
Yada yukarda verdigim siteden sunu indir;
burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi
Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabi olursa.Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal Chief
Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa.
Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa.
Haklisiniz.Sunu indir;
Gozle Disk
disk.gozle.org
Yada yukarda verdigim siteden sunu indir;
burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.