K kugororororo Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Seyhan 5 Haziran 2024 #11 Guwandykow Seyitbay dedi: Selam herkese. Ben kendim Turkmenistanliyim. Türk arkadas bulup sohbet etmek istiyorum. Hem Turkcemi gelistireceğim hem Türk arkadas edineceğim. Genişletmek için tıkla... Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.
Guwandykow Seyitbay dedi: Selam herkese. Ben kendim Turkmenistanliyim. Türk arkadas bulup sohbet etmek istiyorum. Hem Turkcemi gelistireceğim hem Türk arkadas edineceğim. Genişletmek için tıkla... Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Haziran 2024 #12 kugororororo dedi: Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor.
kugororororo dedi: Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 5 Haziran 2024 #13 The Tribal Chief dedi: Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor. Genişletmek için tıkla... kugororororo dedi: Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum.
The Tribal Chief dedi: Hocam, asıl amacı konuşacak birisini araması. Evet, konuşması düzgün ama dediğim gibi arkadaş istiyor. Genişletmek için tıkla... kugororororo dedi: Hacı Türkçe konuşuyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Haziran 2024 #14 Guwandykow Seyitbay dedi: Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam, videodaki kişi Celal Şengör. Egosu tavan yapmış. Ancak en az kelimeyle konuşan biziz.
Guwandykow Seyitbay dedi: Evet turkce konusabiliyorum ama dahada gelistirmek istiyorum. Turkceyi tamamen bilmiyorum ve ek olarak sohbet etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam, videodaki kişi Celal Şengör. Egosu tavan yapmış. Ancak en az kelimeyle konuşan biziz.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 5 Haziran 2024 #15 Guwandykow Seyitbay dedi: Sunu indir; Gozle Disk disk.gozle.org Yada yukarda verdigim siteden sunu indir; burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi Genişletmek için tıkla... Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal Chief
Guwandykow Seyitbay dedi: Sunu indir; Gozle Disk disk.gozle.org Yada yukarda verdigim siteden sunu indir; burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi Genişletmek için tıkla... Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal Chief
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Haziran 2024 #16 Guwandykow Seyitbay dedi: Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal Chief Genişletmek için tıkla... Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabi olursa.
Guwandykow Seyitbay dedi: Siz sohbet etmek istermisiniz @@The Tribal Chief Genişletmek için tıkla... Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabi olursa.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 5 Haziran 2024 #17 The Tribal Chief dedi: Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa. Genişletmek için tıkla... Girebilsem giririm ama VPN bulmak zor bizde VPN'lar calismiyor. The Tribal Chief dedi: Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa. Genişletmek için tıkla... Belki bu siteden sohbet ederiz; 404 Not Found Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
The Tribal Chief dedi: Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa. Genişletmek için tıkla... Girebilsem giririm ama VPN bulmak zor bizde VPN'lar calismiyor. The Tribal Chief dedi: Başka programlara giresim yok. VPN ile Discord gir. Tabii olursa. Genişletmek için tıkla... Belki bu siteden sohbet ederiz; 404 Not Found
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #18 Guwandykow Seyitbay dedi: Sunu indir; Gozle Disk disk.gozle.org Yada yukarda verdigim siteden sunu indir; burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi Genişletmek için tıkla... Haklisiniz.
Guwandykow Seyitbay dedi: Sunu indir; Gozle Disk disk.gozle.org Yada yukarda verdigim siteden sunu indir; burada sohbet etmek zor bir messenger kullanmak daha iyi Genişletmek için tıkla... Haklisiniz.