Decla Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #1 Herkesin illa büyük bir arkadaş ekibi vardı peki Technopat üyelerinin arkadaş ekibi nasıl dağıldı?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Mart 2024 #2 Evlenenler oldu, üniden sonra iş güç için başka şehirlere, ülkelere gidenler oldu zamanla dağıldık.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #3 Decla dedi: Herkesin illa büyük bir arkadaş ekibi vardı peki Technopat üyelerinin arkadaş ekibi nasıl dağıldı? Genişletmek için tıkla... Yaşadıgım il değişince ben arkadaş grubundan çıkmak zorunda kaldım onlarda en son küslerdi acaba şu an arkadaşlar mıdır?
Decla dedi: Herkesin illa büyük bir arkadaş ekibi vardı peki Technopat üyelerinin arkadaş ekibi nasıl dağıldı? Genişletmek için tıkla... Yaşadıgım il değişince ben arkadaş grubundan çıkmak zorunda kaldım onlarda en son küslerdi acaba şu an arkadaşlar mıdır?