halimwastaken Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Şart biliyorum ama arkadaşıma açtık hesap. Oyun hediye edeceğim ama arkadaş ekleyemiyorum. Bedava bir oyun eklese falan olur mu?
Şart biliyorum ama arkadaşıma açtık hesap. Oyun hediye edeceğim ama arkadaş ekleyemiyorum. Bedava bir oyun eklese falan olur mu?
Çözüm Turgineer 20 Haziran 2023 Eğer sizin hesabınız 5 USD'den fazla harcama yapmış bir hesap ise arkadaşlık isteği atabilir ve hediye yollayabilirsiniz. Ücretsiz oyunlar işe yaramaz.
Eğer sizin hesabınız 5 USD'den fazla harcama yapmış bir hesap ise arkadaşlık isteği atabilir ve hediye yollayabilirsiniz. Ücretsiz oyunlar işe yaramaz.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 halimwastaken dedi: Şart biliyorum ama arkadaşıma açtık hesap. Oyun hediye edeceğim ama arkadaş ekleyemiyorum. Bedava bir oyun eklese falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz şart. Artı 0 Eksi
halimwastaken dedi: Şart biliyorum ama arkadaşıma açtık hesap. Oyun hediye edeceğim ama arkadaş ekleyemiyorum. Bedava bir oyun eklese falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz şart.