Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 9 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar bir arkadaşıma forumu önerdim. Kasa toplayacak ya da laptop alacak ama onun hesabında yeni konu butonu yok. Neden acaba?
Arkadaşlar bir arkadaşıma forumu önerdim. Kasa toplayacak ya da laptop alacak ama onun hesabında yeni konu butonu yok. Neden acaba?
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 9 Eylül 2013 #2 Hotmail.com'a giriş yapsın. Gelen e-mail'i onaylasın.
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.400 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2013 #3 Evet hesabını aktive etmediği için konu açamıyor
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #4 Üye sayısındaki inanılmaz artıştan dolayı mail sunucusu isteklere cevap veremiyor. Konuyu çözmeye çalışıyoruz. Bu esnada üyelikleri elle etkileştiriyoruz.
Üye sayısındaki inanılmaz artıştan dolayı mail sunucusu isteklere cevap veremiyor. Konuyu çözmeye çalışıyoruz. Bu esnada üyelikleri elle etkileştiriyoruz.
Z Zosfer Hectopat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 100 10 Eylül 2013 #5 Bende geçenlerde bir konuya mesaj yazayım dedim baktım konu açılmış nasıl oldu anlamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #6 Zosfer dedi: Bende geçenlerde bir konuya mesaj yazayım dedim baktım konu açılmış nasıl oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu ayrı bir konu olarak açmanız gerekirken bir başka konu altına sorduğunuzda biz onu konu haine getiriyoruz
Zosfer dedi: Bende geçenlerde bir konuya mesaj yazayım dedim baktım konu açılmış nasıl oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu ayrı bir konu olarak açmanız gerekirken bir başka konu altına sorduğunuzda biz onu konu haine getiriyoruz