dusantadic1 Femtopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli M2 SSD Ekran kartı Gtx 1650 İşlemci Ryzen 5 5600 Arkadaşlar Feign almayı düşünüyorum zam gelcegi için ama oynayabileceğim arkadaş grubu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Alabilirsiniz fakat tek başınıza ne kadar eğlenceli olur orasını bilemiyorum, tek başına oynamak için Town of Salem serisi daha uygun.
Alabilirsiniz fakat tek başınıza ne kadar eğlenceli olur orasını bilemiyorum, tek başına oynamak için Town of Salem serisi daha uygun.
dusantadic1 Femtopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 iWaxie dedi: Alabilirsiniz fakat tek başınıza ne kadar eğlenceli olur orasını bilemiyorum, tek başına oynamak için Town of Salem serisi daha uygun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler İyi Akşamlar
iWaxie dedi: Alabilirsiniz fakat tek başınıza ne kadar eğlenceli olur orasını bilemiyorum, tek başına oynamak için Town of Salem serisi daha uygun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler İyi Akşamlar