Arkadaş grubunda dışlanmak

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Arkadaş ortamında bazı arkadaşlar 4-5 kişi bir yere gidiyorlar beni çağırmiyorlar. Bazen çağırıyorlar onda da gelir misin diyorlar bende gelmem diyorum başka birine sorduklarında o da gelmem diyorlar ama onu ikna etmeye çalışıyorlar. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Bunu nasıl çözebilirim ve arkadaşlarım ile aramı nasıl daha samimi yaparım ve güven verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O arkadaşların kendi aralarında gidiyorlarsa çağırılmadığın yere gitmeye çalışma. Başka kafa dengi arkadaşlar bulman bence senin için daha iyi olur. Tabi o 4-5 kişi giden arkadaşlarının huylarını bilip onlarla beraber gitmek için kendi olduğun gibi davranmassanda kötü olur. Yani kısacası kendini onlar için değiştirmeye çalışma. Senin kafa dengin arkadaşlar bulmaya çalış.

İnsan sosyal bir varlık ilişkini kes diyemem çünkü durumunu bilmiyorum sen yine de onlar doğru kişimi bir düşün illaki onlarla takılmam lazım diyorsan onların hobileri sevdiği konular hakkında genel kültürün olacak o konularda onlarla konuşacaksın biraz da öz güvenli ol kendini grubun istenmeyeni gibi hissettirme. Gerekirse sen reddet seni yalaka olarak görürlerse gerçek arkadaşları olarak görmezler anca kalabalık yap diye çağırırlar seni.

İnsan sosyal bir varlık ilişkini kes diyemem çünkü durumunu bilmiyorum sen yine de onlar doğru kişimi bir düşün illaki onlarla takılmam lazım diyorsan onların hobileri sevdiği konular hakkında genel kültürün olacak o konularda onlarla konuşacaksın biraz da öz güvenli ol kendini grubun istenmeyeni gibi hissettirme. Gerekirse sen reddet seni yalaka olarak görürlerse gerçek arkadaşları olarak görmezler anca kalabalık yap diye çağırırlar seni.
Grubun içindeki herkes çağırıyor işte ama öyle gel gel diye tutturmuyorlar ama başka birine sorduklarında gel gel diye tutruyorlar

Grubun içindeki herkes çağırıyor işte ama öyle gel gel diye tutturmuyorlar ama başka birine sorduklarında gel gel diye tutruyorlar.

Kral senin anlattığından anlıyorum ki seni ayıp olmasın diye çağırıyorlar. Bunun sebebini senin tespit etmen gerek bu belki fiziksel bir sebep belki de direk seninle takılmanın sarmadığını vazgeçilebilir olduğunu düşünüyorlardır tek tavsiyem senin onlardan vazgeçmen ama senin ne durumunu da bilemiyorum.

Dışlandığınız belli duruyorken resti çekemiyor musunuz? Kendinize saygınız olsun.

Kral senin anlattığından anlıyorum ki seni ayıp olmasın diye çağırıyorlar. Bunun sebebini senin tespit etmen gerek bu belki fiziksel bir sebep belki de direk seninle takılmanın sarmadığını vazgeçilebilir olduğunu düşünüyorlardır tek tavsiyem senin onlardan vazgeçmen ama senin ne durumunu da bilemiyorum.
Okul başında gitmiştik 2 başka arkadaşlar ve o gruptaki bazılarıyla gayet sarmıştida bir sorun olmamasti yani ben de bir kez hadi eve fln dönelim demiştim sıkılıp belki ondan olabilir

Dışlandığınız belli duruyorken resti çekemiyor musunuz? Kendinize saygınız olsun.
Yani okulda o grupla gayet iyiyiz işte fakat bir yerlere giderken çıkıyor bu sorun

@Yiğit aa, kendi kendinize vakit geçirmesini öğrenebilirsiniz, en azından arkadaşlarınız size saygı duyar. :) Alfa takılan kesim, her zaman için ilgi görmüştür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı