Arkadaş nasıl bulunur?

Makaleler
1
Yer
Texas
Arkadaşlar burada her yer apartman ama hiç insan yok. Insanlar sabah işlerine veya okula giderler akşam da evlerine geri dönerler. Hafta sonları kimse evden dışarı da çıkmaz. Daha önce yaşadığım yer nispeten daha küçük bir yerdi ve insanlar birbirlerini tanırlardı o yüzden dışarı çıksam istemediğim kadar insan bulabiliyordum. Sorum şu nasıl arkadaş edinebilirim? Internete yazıyorum evlilik siteleri çıkıyor sadece. bu arada üniversite 1. sınıf öğrencisiyim o yüzden değişik yorumlar yapmayalım...

Akşam cafeye falan gidin.

Üniversitede arkadaşlık kurup kafelerde buluşsanız 3 4'lü grup gibi bir şey kurup 3 4 kişi takılsanız olmuyor mu? 3 kişi tavsiye etmem genelde dışlanıyorsunuz ki ben sizden baya küçüğüm benim tavsiye vermem pek doğru olmuyor ben de biraz dışlanan biriyim yani

Üniversite çevresinden edineceğin arkadaşlıklar genelde kalıcı olmaz ama çok eğlenceli olur üniversite çevresinden bul.

Doğru söylüyorsun, iki kişilik arkadaş grubuna üçüncü kişi olarak girersen dışlanırsın. Mecbursun, kendine siteden en azından bir kişiyi bulup onunla takılacaksın.

Iyi anlaştıklarım hep başka şehirdendi, malum olaylardan sonra online eğitime geçince de memleketlerine döndüler. O yüzden gitsem tek giderim o şekilde de yıkık gibi görünürüm.

Yalnızlığı seven adam zaten gidip de bir forumda arkadaş nasıl bulunur diye konu açmaz.

Yalnızlık güzeldir eyvallah ama sonsuza kadar da böyle gitmiyor maalesef bir yerde sıkılıyorsun.

Arkadaşı boşver yalnızlık iyidir.
Hocam siz galiba sık sık malum işi yapıyorsunuz nickinizden de anlaşılacağı üzere yalnızlık buna itmiş olmalı.

Yapıyorum ve gocunmuyorum hocam mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…