Senin gibi ortamda yaşayıp ayrıca üniversite öğrencisi olanların (malum üniversiteler uzaktan) kronik sorunu, üzücü. Tavsiyem ders çalışmaya kütüphaneye gidebilirsin orada karşılaştığın insanlarla molalarda sohbet edebilirsin. Kafelerde gözüne kestirdiğin kendi tarzına uyacak insanlarla kibarca önden durumunu anlatıp arkadaş olabilir miyiz tanışabilir miyiz tarzı sohbetlere girebilirsin, bütçeni bilmiyorum ama spor salonlarına yazılabilirsin orada spor arkadaşı bulabilirsin (düşük bütçeliler belediye spor salonlarını tercih edebilir şahsen ben böyle yapıyorum). Kitap okuyorsan kitap kulüpleri var araştır bazen bir kafede ya da bazen başka mekanlarda toplanıp kitap okuyup sohbet ediyorlar ama sayısı çok az böyle hoş kulüplerin, ingilizcen varsa eğer speaking clublar var onlara katılabilirsin, sosyal yardımlaşma kulüpleri fazlasıyla mevcut onları araştırabilirsin hem sosyal farkındalık artışına sebep olur ayrıca hem maksat yardım sosyalleşmek şahane oluyor. Sürçülisan ettiysem affola aklıma gelenleri söyledim.
Arkadaş yardım istemiş söylediğine bak ahaha hocam
!! Yapmayın böyle şeyler, yalnızlık evet güzeldir insanı dönüp hayata bakmaya sevkeder fazlası da zarardır. İnsanız sosyal varlıklarız ne de olsa.