Arkadaş nasıl bulunur?

Üniversitede insanlar ne yaptı anlayamadım, bir gittim sınıfa herkes bir grup oluştrumuş kendine ben öyle tek kalmışım gibi. Sosyal medyada çok görüyorum herkes buldu ben mi bulamadım diye, okula gidiyorum hiç tek dolaşan yok.

Ben arada yanlızlıktan sıkılınca genelde yemekhanede 6 kişilik masaya tek başıma oturuyorum, illa ki bir arkadaş grubu yer bulamayınca oturabilir miyiz diye soruyor ben de muhabbetlerine ortak oluyorum. Yemek bitince afiyet olsun diyip bir daha da görüşmüyoruz. İşe yaramadığını hiç görmedim.

Aslında sohbetlere katılmak iyi bir şey bunu devam ettiremez misin? Yanlarına gidip işte şunu bunu konuşmuştuk ben de size katılabilir miyim gibi şeylerle o kişilerle arkadaş edinebilirsin.

Aslında sohbetlere katılmak iyi bir şey bunu devam ettiremez misin? Yanlarına gidip işte şunu bunu konuşmuştuk ben de size katılabilir miyim gibi şeylerle o kişilerle arkadaş edinebilirsin.

Hocam ne varsa eskiden güzelmiş, babam anlatıyor mesela bir kızı beğenirdik giderdik yanına kibar şekilde ben seni beğendim işte bir tatlı yiyebilir miyiz yakından tanışabilir miyiz gibisinden. Şimdi bunu gidip yapsak ay sapık hoşt oluruz, zamane insanı erkek tarafında da kadın tarafında da bambaşka iğrenç bir yöne evrildi oysaki eskiden ne güzelmiş öyle, şimd yok Instagram'dan yürüyeyim yok şöyle mi mesaj atsam yok böyle yazsam mı düşer zart zurt, eskiyi savunacağız!

Hocam eğer üniversiteye gidiyorsanız, kulüplere katılabilirsiniz.
İlgi alanınız neyse o kulübe katılırsanız daha kafa dengi insanlar bulabilirsiniz.

Her zaman öyledir zaten. Eskiler her konuda en iyisi. Hiç şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…