B baba777 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar iyi günler. Şu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı ve nasıl bir arkadaş bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar iyi günler. Şu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı ve nasıl bir arkadaş bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 18 Haziran 2025 #2 Ortak ilgi alanlarınızın olduğu gruplarda muhabbet çevirebilirsiniz.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.912 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Kuzgun_81 dedi: Ortak ilgi alanlarınızın olduğu gruplarda muhabbet çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sosyal platformlarda gruplara girerek insanlarla sohbet edebilirsiniz.
Kuzgun_81 dedi: Ortak ilgi alanlarınızın olduğu gruplarda muhabbet çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sosyal platformlarda gruplara girerek insanlarla sohbet edebilirsiniz.
B baba777 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 Kuzgun_81 dedi: Ortak ilgi alanlarınızın olduğu gruplarda muhabbet çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnanın bana bu konularda oldukça beceriksizim .
Kuzgun_81 dedi: Ortak ilgi alanlarınızın olduğu gruplarda muhabbet çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnanın bana bu konularda oldukça beceriksizim .
B4CH1R4 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 baba777 dedi: Arkadaşlar iyi günler. Şu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı ve nasıl bir arkadaş bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sosyal etkinliklere, kulüplere katıl. İnsanlara arkadaşım olur musun demekten utanma.
baba777 dedi: Arkadaşlar iyi günler. Şu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı ve nasıl bir arkadaş bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sosyal etkinliklere, kulüplere katıl. İnsanlara arkadaşım olur musun demekten utanma.
B baba777 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 B4CH1R4 dedi: Sosyal etkinliklere, kulüplere katıl. İnsanlara arkadaşım olur musun demekten utanma. Genişletmek için tıkla... Hocam derdimi pek anlatamadım gibi şöyle düşünün birileri size tavsiye verir ama o tavsiyeyi uygulayabileceğiniz ortam olmaz ya.
B4CH1R4 dedi: Sosyal etkinliklere, kulüplere katıl. İnsanlara arkadaşım olur musun demekten utanma. Genişletmek için tıkla... Hocam derdimi pek anlatamadım gibi şöyle düşünün birileri size tavsiye verir ama o tavsiyeyi uygulayabileceğiniz ortam olmaz ya.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.912 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 baba777 dedi: Hocam derdimi pek anlatamadım gibi şöyle düşünün birileri size tavsiye verir ama o tavsiyeyi uygulayabileceğiniz ortam olmaz ya. Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyor isen oynadığın oyunların DC serverlarına girip orda sohbet ederek arkadaş edinebilirsin.
baba777 dedi: Hocam derdimi pek anlatamadım gibi şöyle düşünün birileri size tavsiye verir ama o tavsiyeyi uygulayabileceğiniz ortam olmaz ya. Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyor isen oynadığın oyunların DC serverlarına girip orda sohbet ederek arkadaş edinebilirsin.
B baba777 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #8 Ana De Armas dedi: Oyun oynuyor isen oynadığın oyunların DC serverlarına girip orda sohbet ederek arkadaş edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında bu çok mantıklı. Deneyeceğim
Ana De Armas dedi: Oyun oynuyor isen oynadığın oyunların DC serverlarına girip orda sohbet ederek arkadaş edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında bu çok mantıklı. Deneyeceğim
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.912 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #9 baba777 dedi: Aslında bu çok mantıklı. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Discord üzerinden yüzlerce insanla sohbet ettim hepsi çok güzel insanlar.
baba777 dedi: Aslında bu çok mantıklı. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Discord üzerinden yüzlerce insanla sohbet ettim hepsi çok güzel insanlar.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 18 Haziran 2025 #10 Ana De Armas dedi: Ben Discord üzerinden yüzlerce insanla sohbet ettim hepsi çok güzel insanlar. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta kahve içip görüştüğüm onlarca sanal arkadaşım vardır.
Ana De Armas dedi: Ben Discord üzerinden yüzlerce insanla sohbet ettim hepsi çok güzel insanlar. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta kahve içip görüştüğüm onlarca sanal arkadaşım vardır.