Arkadaş nasıl edinilir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 11. sınıf lise öğrencisiyim. Şu anda hiçbir arkadaşım yok ve nasıl arkadaş bulabilirim? Böyle kafa dengi, sohbet muhabbet edecek arkadaş bulmak istiyorum ama bulamıyorum. İnternette arkadaş bulma siteleri yazınca evlilik siteleri falan çıkıyor . Son zamanlarda konuştuğum insanlar biraz sapıttılar ve benim de yalnız kalmaya tercih ettim ama yalnızlıkta bir yere kadar artık. Çevreme bakıyorum herkesin yanında 1-2 kişi ile konuşup geziyorlar hatta kafelere bakıyorum herkesin arkadaşı var bunları görünce moralim bozuluyor. Ne yapmam lazım? Herhangi bir yerde arkadaş bulacağım bir yer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mareşal Paul Walker günümüzde oyun sosyal medya siyaset gibi ilgi alanları çok popüler. Kısadan hisse ortak ilgi alanlarınızın bulunduğu kişiler ile konuşabilirsiniz. Onun dışında sosyal medyada bu ilgi alanları ile ilgilenenler için açılan ufak samimi gruplar olur onlara girip çok kafa dengi insanlar bulabilirsiniz. Ortalama bir tipin ve vücudun varsa yeterli.

Instagram ya da Telegram'da bahsettiğniz gruplar var mıdır?

Ya bende oyledim onceden adim atmak gerekir gerci hala biriyle konuşurken iletişim kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…