Arkadaş olarak gören kıza nasıl açılabiliriz?

Arasz_z

Femtopat
Daha fazla  
Aga sevdiğim bir kız vardı da uzun süredir seviyorum ama beni arkadaş olarak gördüğüne eminim. Ama kıza deli gibi aşığım. Yani gereğinden fazla seviyorum ve açılmak istiyorum. Red korkusu da yaşıyorum. Kızla zaten sadece 2 hafta yazışabildik yeni. Biz normalde aynı sınıftayız ve ben o kızı bayağı seviyorum.

Benden bir tavsiye madem arkadas olarak goruyor %80 ret yiyiceksiniz ayrıyeten ayni siniftasiniz ayni sinifdan bir kiza acilmayida ben tercih ve tavsiye etmiyorum ama yine de siz bilirsiniz

Kankam ufak ufak filörtöz konuşmaya başla, karşılık verirse oradan ilerleyebilirsin ama arkadaşlıkla filört arasında kalırsan daha çok sıkıntı kendini yersin. Burada bütün her şey senin elinde ama her şeyden önce kafandakilerle kendini yeme, içinden geleni yap sonra kafana takılır. Kaçıncı sınıfsın birde, okulun başlarındaysan arkadaşlarından tepkide alabilirsin.

Yukarıdaki arkadaşa ek olarak arttırıyorum, %98 ret yiyeceksiniz. Bir kız sizinle arkadaşlık yapıyorsa sizi güvenli bir liman olarak görmüştür ve gerekli ilgiyi bu şekilde alıyordur, sevgili olup aksiyona gerek yok. Bir kızla tanışıp ya kanka olursunuz yada sevgili işte bu direkt kızın kafasına çizgiyi çeken noktadır.

Peki böyle şeyler oluyor mu? Evet. Ancak yaşlar çok ilerleyince oluyor. Benim tavsiyem gezip eğlenmeye bakın, onun limanı sizsiniz, istediğinizde size demirleyen biri var işte daha ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…