Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 5 Kasım 2014 #11 Açıkçası merhaba çok da iyi bir başlangıç değil bence. Eğer bir sporla uğraşıyorsan maçlar hakkında konuşabilirsiniz.
Açıkçası merhaba çok da iyi bir başlangıç değil bence. Eğer bir sporla uğraşıyorsan maçlar hakkında konuşabilirsiniz.
F fatih52 Ziyaretçi 5 Kasım 2014 #12 Yeni ortamlar ve yeni arkadaşlar edinmeye çalış. Biraz tanımaya çalış ve gözlemle. Emin olduktan sonra arkadaş olmaya çalış.
Yeni ortamlar ve yeni arkadaşlar edinmeye çalış. Biraz tanımaya çalış ve gözlemle. Emin olduktan sonra arkadaş olmaya çalış.
Enes666 Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #13 Şuan ki arkadaşlarımı oyun sayesinde kazandım diyebilirim her şey oyundan konuşup bize gelip o oyunu oymasıyla başladı ve şuan en iyi arkadaşız.
Şuan ki arkadaşlarımı oyun sayesinde kazandım diyebilirim her şey oyundan konuşup bize gelip o oyunu oymasıyla başladı ve şuan en iyi arkadaşız.
Shosan Bey Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #14 Hocam 10 yil sonra selam naptiniz arkadas ortami isini
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 30 Haziran 2024 #15 Shosan Bey dedi: Hocam 10 yil sonra selam naptiniz arkadas ortami isini Genişletmek için tıkla... Forumu bırakmış.
Shosan Bey dedi: Hocam 10 yil sonra selam naptiniz arkadas ortami isini Genişletmek için tıkla... Forumu bırakmış.
Shosan Bey Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #16 Salih ÖZKAN dedi: Forumu bırakmış. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsunuz arkadasiniz falansa iletisime gecme sansim varmi?
Salih ÖZKAN dedi: Forumu bırakmış. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsunuz arkadasiniz falansa iletisime gecme sansim varmi?
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 1 Temmuz 2024 #17 Shosan Bey dedi: Nerden biliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Mesajlarına bakarsanız anlarsınız.
Pokemonn Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #18 Arkadaş çok da önemli bir şey değil evden okula okuldan eve git zaten zamanla doğru arkadaşı bulursun.
Arkadaş çok da önemli bir şey değil evden okula okuldan eve git zaten zamanla doğru arkadaşı bulursun.
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #19 @Pokemonn Mesajın atılma tarihine bak o çocuk şimdi büyüdü adam oldu belki de meslek sahibi şu an ne yapıyor o kadar merak ediyorum ki...
@Pokemonn Mesajın atılma tarihine bak o çocuk şimdi büyüdü adam oldu belki de meslek sahibi şu an ne yapıyor o kadar merak ediyorum ki...
Pokemonn Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #20 Zipik dedi: @Pokemonn mesajın atılma tarihine bak o çocuk şimdi büyüdü adam oldu belki de meslek sahibi şu an ne yapıyor o kadar merak ediyorum ki... Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim inşallah hayatı yolundadır.
Zipik dedi: @Pokemonn mesajın atılma tarihine bak o çocuk şimdi büyüdü adam oldu belki de meslek sahibi şu an ne yapıyor o kadar merak ediyorum ki... Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim inşallah hayatı yolundadır.