troxel Hectopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Merhaba. Steam'deki arkadaş sayıma baktigimda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba. Steam'deki arkadaş sayıma baktigimda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 23 Kasım 2023 #2 troxel dedi: Merhaba. Steam'deki arkadaş sayıma baktigimda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2027811 Eki Görüntüle 2027812 Genişletmek için tıkla... Bug falan olmuştur Steam'i resetleyin. Zaten bunun bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
troxel dedi: Merhaba. Steam'deki arkadaş sayıma baktigimda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2027811 Eki Görüntüle 2027812 Genişletmek için tıkla... Bug falan olmuştur Steam'i resetleyin. Zaten bunun bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.913 Çözümler 43 23 Kasım 2023 #3 Eski arkadaşların/ Engellenen falan varsa orada fazla gözüküyor.
troxel Hectopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #4 ORGANIZE dedi: Eski arkadaşların/ engellenen falan varsa orada fazla gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Baktım 3 tane engelli var haricinde başka yok. @ORGANIZE @floppax sorunu çözdüm arkadaşlar arkadaşlık isteği attığım kişileride sayıyormuş o yüzden tutarsızlık varmış. Son düzenleme: 23 Kasım 2023
ORGANIZE dedi: Eski arkadaşların/ engellenen falan varsa orada fazla gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Baktım 3 tane engelli var haricinde başka yok. @ORGANIZE @floppax sorunu çözdüm arkadaşlar arkadaşlık isteği attığım kişileride sayıyormuş o yüzden tutarsızlık varmış.