Arkadaşa kız taklidi ile şaka yapmak suç mu?

deniz.koç.1.2

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, ben ve bir arkadaşım şaka amaçlı çapkın bir arkadaşımıza Instagram'dan fake kız hesabı açıp sevgili olup şaka yapmayı düşünüyoruz, herhangi bir suç teşkil eder mi, başımız ağrır mı?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, ben ve bir arkadaşım şaka amaçlı çapkın bir arkadaşımıza Instagram'dan fake kız hesabı açıp sevgili olup şaka yapmayı düşünüyoruz, herhangi bir suç teşkil eder mi, başımız ağrır mı?

Yapmayın. Ben bir arkadaşa çok daha basitini yaptım, delirdi, küfürler savurup 'onu bulacağım' dedi. Ağır küfürler savurmasa 'ben yaptım' diyecektim ama diyemedim. Sonra benden şüphelendi, birkaç ay boyunca ne zaman toplansak bir bahaneyle o fake hesaba dava açacağını, hakaretten dolayı parayı kaldıracağını söylüyordu ama saçma sapan sert çıkışmaları ve lafları sebebiyle hiç itiraf etmemiştim benim yaptığımı. Arayı bozuyor işte.

Arkadaşsa sorun olmaz ama oda üzülecek neden benim agalarım beni kandırıyor der.

Kız arkadaşını aldattı, aslında amacımız şakanın yanında biraz ders verme amacıda var.

Neyse arkadaşlar bu kadar kişi yapma dediyse bir bildiğiniz vardır diyerek yapmamaya karar verdik, buradaki herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı