Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, ben ve bir arkadaşım şaka amaçlı çapkın bir arkadaşımıza Instagram'dan fake kız hesabı açıp sevgili olup şaka yapmayı düşünüyoruz, herhangi bir suç teşkil eder mi, başımız ağrır mı?
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, ben ve bir arkadaşım şaka amaçlı çapkın bir arkadaşımıza Instagram'dan fake kız hesabı açıp sevgili olup şaka yapmayı düşünüyoruz, herhangi bir suç teşkil eder mi, başımız ağrır mı?
Yapmayın. Ben bir arkadaşa çok daha basitini yaptım, delirdi, küfürler savurup 'onu bulacağım' dedi. Ağır küfürler savurmasa 'ben yaptım' diyecektim ama diyemedim. Sonra benden şüphelendi, birkaç ay boyunca ne zaman toplansak bir bahaneyle o fake hesaba dava açacağını, hakaretten dolayı parayı kaldıracağını söylüyordu ama saçma sapan sert çıkışmaları ve lafları sebebiyle hiç itiraf etmemiştim benim yaptığımı. Arayı bozuyor işte.