Steam Arkadaşa para atılabilir mi?

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba. Steam'den arkadaşıma para atmak için dijital hediye kartı kullanmak istiyorum. Ancak dijital hediye kartı için kredi kartı gerekiyor ben bunu Steam cüzdan ile yapmak istiyorum. Ya da mesela arkadaşıma oyun atarsam arkadaşım onu iade edebilir mi? Ederse para ona mı gider?

Herkese merhaba. Steam'den arkadaşıma para atmak için dijital hediye kartı kullanmak istiyorum. Ancak dijital hediye kartı için kredi kartı gerekiyor ben bunu Steam cüzdan ile yapmak istiyorum. Ya da mesela arkadaşıma oyun atarsam arkadaşım onu iade edebilir mi? Ederse para ona mı gider?

Eğer atıp iade ederse muhtemelen para yine ona gelir.

Hediye oyunlarda iade olursa onun parası tekrar hediye eden kişiye geri gelir.

Dijital hediye karti sadece kredi kartıyla satin alinabilir. Hediye atarsan ve o sonra iade ederse para sana geri gelir.
Arkadasina para atmak icin skin alip bir hafta sonra ona takas olarak atarsin. O da pazarda satar. Ama biraz komisyon alir. Baska sekilde olmaz.

İstediği şeyi ona alsan ya direkt?

Benim yan hesabımı kullanıyorum diğeri ban yemişti. Daha aktif edemedim 4 dolar falan oldu. Hesaba skin seti dizeceğim CS için ama pazar kullanmak için 5 dolar zorunlu diyor. Yoksa sadece satmak içinmi bu. Eğer para atabilirsem o bana skinleri alıp geri atacak.

Arkadaşına göndereceğin miktarda parayla pazardan skin al.
Skini Steam takastan arkadaşına gönder.
Arkadaşın skini ByNoGame gibi sitelerde komisyon kesintisiyle satsın.
Komisyondan kesilen parayla Steam cüzdan kodu satın alsın.

Steam 5 dolar sınırına gelemedim yan hesapta kullanmak zorundayım öbürü ban yemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı