SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Temmuz 2022 #11 Silinen üye dedi: K drama Kore draması demek. Ama sorunca uzun zamandır arkadaş ayağına yazıyor muydun dafaln der diye korkuyorum. Malum kızlar... Genişletmek için tıkla... Kden anladım da izlemedim yani. Hocam hoslandiginiz biriyle arkadaşlık kurmak cidden zor ne düşünüyorsaniz yazın.
Silinen üye dedi: K drama Kore draması demek. Ama sorunca uzun zamandır arkadaş ayağına yazıyor muydun dafaln der diye korkuyorum. Malum kızlar... Genişletmek için tıkla... Kden anladım da izlemedim yani. Hocam hoslandiginiz biriyle arkadaşlık kurmak cidden zor ne düşünüyorsaniz yazın.
Stuff Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 229 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #12 Silinen üye dedi: K drama Kore draması demek. Ama sorunca uzun zamandır arkadaş ayağına yazıyor muydun dafaln der diye korkuyorum. Malum kızlar... Genişletmek için tıkla... Her kız aynı değil kanka ya çok takılacak bir durum değil. Kızlar erkeklerle sabah akşam konuşup ben seni arkadaş olarak düşünmüştüm hep yhaa diyebiliyor. Arkadaşlık sınırını korumayı bilmeyen kişiler onlar ona göre bir cevap verirsin öyle derse.
Silinen üye dedi: K drama Kore draması demek. Ama sorunca uzun zamandır arkadaş ayağına yazıyor muydun dafaln der diye korkuyorum. Malum kızlar... Genişletmek için tıkla... Her kız aynı değil kanka ya çok takılacak bir durum değil. Kızlar erkeklerle sabah akşam konuşup ben seni arkadaş olarak düşünmüştüm hep yhaa diyebiliyor. Arkadaşlık sınırını korumayı bilmeyen kişiler onlar ona göre bir cevap verirsin öyle derse.