netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Hepinize merhaba. Erkek arkadaşım bana çok kötü ve iğrenç bir şekilde davranıyor. Size soruyorum, sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Hepinize merhaba. Erkek arkadaşım bana çok kötü ve iğrenç bir şekilde davranıyor. Size soruyorum, sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Haziran 2023 #2 Basit bir şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu belirtemiyor musun?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Haziran 2023 #3 Rahatsız olduğunu belirtip arkadaşlığını bitir. Basit.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 15 Haziran 2023 #4 @Parasız erkek hocamın dediği gibi rahatsız olduğunuzu belirtmek bu kadar zor olmamalı. Yani yaptığı şeyler iğrenç falan demenize göre gerçekten kötü herhalde. Yapma diyebilirsiniz.
@Parasız erkek hocamın dediği gibi rahatsız olduğunuzu belirtmek bu kadar zor olmamalı. Yani yaptığı şeyler iğrenç falan demenize göre gerçekten kötü herhalde. Yapma diyebilirsiniz.
SlowerWest Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Laftan anlamıyorsa veya arkadaşlığını umursamıyorsan iletişimi kes gitsin. Eğer değer verdiğin biriyse güzelce derdini anlatmaya çalış.
Laftan anlamıyorsa veya arkadaşlığını umursamıyorsan iletişimi kes gitsin. Eğer değer verdiğin biriyse güzelce derdini anlatmaya çalış.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 15 Haziran 2023 #6 netboom dedi: Hepinize merhaba. Erkek arkadaşım bana çok kötü ve iğrenç bir şekilde davranıyor. Size soruyorum, sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle olmamasını ona açık bir şekilde söyle, gene aynı devam ederse dostluğunu bitir.
netboom dedi: Hepinize merhaba. Erkek arkadaşım bana çok kötü ve iğrenç bir şekilde davranıyor. Size soruyorum, sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle olmamasını ona açık bir şekilde söyle, gene aynı devam ederse dostluğunu bitir.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #7 Lychnica0 dedi: Böyle olmamasını ona açık bir şekilde söyle, gene aynı devam ederse dostluğunu bitir. Genişletmek için tıkla... Kaç defa söyledim ama iş iyice iğrençliğe girdi bana yani bir kıza özel bölgeni göster dedi (umarım mesaj silinmez)
Lychnica0 dedi: Böyle olmamasını ona açık bir şekilde söyle, gene aynı devam ederse dostluğunu bitir. Genişletmek için tıkla... Kaç defa söyledim ama iş iyice iğrençliğe girdi bana yani bir kıza özel bölgeni göster dedi (umarım mesaj silinmez)
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 15 Haziran 2023 #8 Kaç kez söylemişsin hala devam ediyor bitir ilişkiyi? Bu kadar zor olmamalı.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #9 @alexandros bunda gülünecek bir durum yok.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 15 Haziran 2023 #10 netboom dedi: Kaç defa söyledim ama iş iyice iğrençliğe girdi bana yani bir kıza özel bölgeni göster dedi (umarım mesaj silinmez) Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın galiba libidosu tavan uzak durun size bile bir şey yapabilir (!)
netboom dedi: Kaç defa söyledim ama iş iyice iğrençliğe girdi bana yani bir kıza özel bölgeni göster dedi (umarım mesaj silinmez) Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın galiba libidosu tavan uzak durun size bile bir şey yapabilir (!)