Pharaoh Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 88 13 Ekim 2022 #11 Birbirimizin saçını falan çektik diyeceksin sandım, vurmak fazla olmuş.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #12 Silinen üye dedi: Sınıfınızı yazarken fazladan 1 koymuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu efsaneydi
Silinen üye dedi: Sınıfınızı yazarken fazladan 1 koymuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu efsaneydi
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Ekim 2022 #13 CHRİS W4LKER dedi: Yalnız bu efsaneydi Genişletmek için tıkla... Raporladım fazla olan 1'in kaldırılması bekliyorum. @CHRİS W4LKER Rapor'a çözüme kavuşturuldu diye geri dönüş sağlandı ama düzeltmemişler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2022
CHRİS W4LKER dedi: Yalnız bu efsaneydi Genişletmek için tıkla... Raporladım fazla olan 1'in kaldırılması bekliyorum. @CHRİS W4LKER Rapor'a çözüme kavuşturuldu diye geri dönüş sağlandı ama düzeltmemişler.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 13 Ekim 2022 #14 @Chris W4lker @dombilis neden beğenmedi gülücük ifadesi attınız. Bende diğer arkadaş gibi fazladan 1 koyup koymadığını soracaktım.
@Chris W4lker @dombilis neden beğenmedi gülücük ifadesi attınız. Bende diğer arkadaş gibi fazladan 1 koyup koymadığını soracaktım.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #15 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: @Chris W4lker @dombilis neden beğenmedi gülücük ifadesi attınız. Bende diğer arkadaş gibi fazladan 1 koyup koymadığını soracaktım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben o anlamda gülücük atmadım. Anladım zaten öyle diyeceğinizi Silinen üye dedi: Raporladım fazla olan 1'in kaldırılması bekliyorum. @CHRİS W4LKER Rapor'a çözüme kavuşturuldu diye geri dönüş sağlandı ama düzeltmemişler. Genişletmek için tıkla... Moderatörler bizim gibi inanamıyor ama yapacak bir şey yok onlar görevini yapıyor
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: @Chris W4lker @dombilis neden beğenmedi gülücük ifadesi attınız. Bende diğer arkadaş gibi fazladan 1 koyup koymadığını soracaktım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben o anlamda gülücük atmadım. Anladım zaten öyle diyeceğinizi Silinen üye dedi: Raporladım fazla olan 1'in kaldırılması bekliyorum. @CHRİS W4LKER Rapor'a çözüme kavuşturuldu diye geri dönüş sağlandı ama düzeltmemişler. Genişletmek için tıkla... Moderatörler bizim gibi inanamıyor ama yapacak bir şey yok onlar görevini yapıyor
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 13 Ekim 2022 #16 Barışalım de istemezse vurmaya çalış.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #17 GMC Denali dedi: Hayır böyle aptallar ile arkadaşlık yapılmamalı. Bir de özür mü dileyecek? Ulan kaç yaşında adam yaptığı eylemlere bak. Genişletmek için tıkla... Sohbet muhabbet esnasında olabilir. Ayrıca arkadaşıni yakın görünce devam etmiştir. Böyle bir şey yapınca da üzülmüş ama belli etmiyordur muhtemelen. Bir art niyet göremedim burada. Saflık var biraz.
GMC Denali dedi: Hayır böyle aptallar ile arkadaşlık yapılmamalı. Bir de özür mü dileyecek? Ulan kaç yaşında adam yaptığı eylemlere bak. Genişletmek için tıkla... Sohbet muhabbet esnasında olabilir. Ayrıca arkadaşıni yakın görünce devam etmiştir. Böyle bir şey yapınca da üzülmüş ama belli etmiyordur muhtemelen. Bir art niyet göremedim burada. Saflık var biraz.