Arkadaşım bana küstü

Zaten dediğim gibi uğraşan taraf olmak istemiyorum.
Sana şöyle söyleyeyim. Ben de aslında uğraşmazdım inatçılığım aşırı fazla benim genel olarak. Arkadaşım araya girip, rica ettiği için konuştum. İnternet üzerinden iş çözülmüştü aslında. Sonra ben memlekete gittim, öreki arkadaşımla gittiğim gün epey oturduk falan. Sonra öteki şeref yoksununa yazdım oturalım falan filan. O da işi epey yokuşa sürdü, ben 5 kere falan yazdım bu arada, dışarıda önümden geçiyor selam vermiyor falan. Ben ondan sonra tamamen sildim. Sana da tavsiyem umursamaman. Ben kardeşim gibi görüyordum, adamın yaptığına bak.

Eğer sizi tınlamıyor ise size hayatı boyunca muhtemelen değer vermemiştir öbür arkadaşlarınızla takılmaya devam edin en iyisi.

Sağ olun hocam (akrabam vefat etmişti)

Eğer sizi tınlamıyor ise size hayatı boyunca muhtemelen değer vermemiştir öbür arkadaşlarınızla takılmaya devam edin en iyisi.

Sağ olun hocam (akrabam vefat etmişti)

Değer veren birisiydi. Bir şey oldu mu ben yaparadım o yapardı ama bu defer bilemiyorum. Olurruna bıraktım yani

Başınız sağ olsun.

Siz her zaman peşinden koşmuşsunuz arkadaşınızın, ki şu anki olayda da olgun davranıp yine konuşmaya çalışmışsınız. Size gerçekten değer veriyorsa bir defa da onun harekete geçmesini bekleyin. Hiçbir şey yapmıyorsa da bırakın öyle kalsın, sizi umursamayan birinden kurtulmuş olursunuz.

Değer veren birisiydi. Bir şey oldu mu ben yaparadım o yapardı ama bu defer bilemiyorum. Olurruna bıraktım yani

Başınız sağ olsun.

Açıkçası benim ortaokuldan hala konuştuğum arkadaşlarım var arada buluşuyoruz öyle bir olay hiç yaşamadım en iyi arkadaşımla küstük ama onda da hep maximum 2 gün sürdü zaten ilk okul ile ortaokulu aynı sınıfta okuduk arkadaşımla.

Tekrardan sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…