Arkadaşım bana sattın diyor

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Stardew Valley oynayalım dedi arkadaşım ben sevmiyorum herkes güzel diyor ama bana göre bir oyun değil diyorum illa oyna diyor yok zorlama dedim bana sattın sen iyi akşamlar dedi kim haklı sizce?

Alıp 1 saat oynayıp iade edebilirsiniz, severseniz oynarsınız. En azından oynadım ama sevemedim diyebilirsiniz.

Zorla güzellik mi olur? Bence sen haklısın. Ben senin yerinde olsam bir daha görüşmezdim onunla.

Boş ver öyle insanları takma bir tane oyun için bile seninle hemen küsmeye meyilliyse sen onunla çok yol ilerleyemezsin boş ver kurtulmuşsun işte.

Tavırları hep böyle mi? Devamlı olarak böyle davranıyorsa hiç düşünmeden sosyal medyadan engelleyip ondan mümkün olduğunca uzak durun. Sekiz yıllık arkadaşımla aynı sorunu yaşıyordum, engelledim ve gözüm arkada kalmadı.
Bazen bazı kişilere gereğinden daha fazla yaklaşıyoruz, bahsettiğiniz arkadaşınız size lâyık olmayabilir.

Aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…