Arkadaşım Beni Gıcık Ediyor Ne Yapmalıyım?

uasambo55

Hectopat
Başlıktan anladığınız gibi arkadaşlar geçen seneden beri beni gıcık etmeye çalışıyor. Geçen sene 4-5 kere dövmüştüm ama araya yaz tatili falan geldi arkadaştık ve şimdi bu dönem yine başladı bir arkadaştan yüz alıp beni gıcık ediyor, yani prim yapıyor gibi. bir kere ağzına vurdum yumruğu 1 hafta sustu, yine gıcık etmeye başladı ne bileyim dışarıda bana hayvan isimleri takıyor, sınıftayken çıt yok ama yanında o yüz veren arkadaşı olunca dalga geçiyor. Yoksa teke tek kaldığımızda etmiyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan anladığınız gibi arkadaşlar geçen seneden beri beni gıcık etmeye çalışıyor. Geçen sene 4-5 kere dövmüştüm ama araya yaz tatili falan geldi arkadaştık ve şimdi bu dönem yine başladı bir arkadaştan yüz alıp beni gıcık ediyor, yani prim yapıyor gibi. bir kere ağzına vurdum yumruğu 1 hafta sustu, yine gıcık etmeye başladı ne bileyim dışarıda bana hayvan isimleri takıyor, sınıftayken çıt yok ama yanında o yüz veren arkadaşı olunca dalga geçiyor. Yoksa teke tek kaldığımızda etmiyor, ne yapmalıyım?
Senin suçun. Hata yapan bir affedilir iki affedilir bir sınırı vardır. Kopar tüm bağları. Uzak dur ondan. Cıvık adamın teki vakit kaybı.

O kaynak benim en yakın arkadaşım onunla iyi geçiniyoruz ama yüz veriyor işte
Anladığım kadarıyla yakın arkadaşın, sevmediğin bir arkadaşını sana karşı kışkırtıp sorun çıkmasını istiyor :) Yakın arkadaşınla konuşup hoş olmadığını söyle seni anlayacaktır.
Bu arada kaçıncı sınıfa gidiyorsun?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı