Arkadaşım beni istemiyor

Yanlış okumuşum. Hediye olarak kulaklık laptop alacaksınız sandım. Alacağınız şey onunkinden iyiyse istediği kadar zırlayabilir. 2 sene daha dayanın bırakın.
Onun aldığı şeyler ben iyi olabiliyor. Benim aldığım şeyler ondan iyi olabiliyor. Bilgisayarım ondan daha iyi. Bu sene son senesi. Bana sürekli bu sene sınava giriyim, sürekli oyun oynayacağım. En iyi bilgisayarı alacağım falan diyor. Sinir ediyor.

Hediye almayacağım Hocam.

sen tamam falan de geçiştir.

Arada böyle konu açıp sohbet etmek iyi oluyor cidden. Saolun, var olun.

Lisede yapılabilecek en büyük hata bence. Öncelikle şunu anlayın orası ortaokul değil 1 arkadaş veya 3-4 arkadaş ile olmaz arkadaş sayını arttır okulda sosyalleş o arkadaşına gelincede mesajıma niye bakmıyorsun de altta kalma biraz kendine güven.

Başını alır merak etmeyin. Bu sene son senesi ise bağlanmayın her türlü gidecek zaten.

Arada böyle konu açıp sohbet etmek iyi oluyor cidden. Saolun, var olun.
senin sistem ney biz 4 senedir 5 sene olucak casper x400 ile geçiniyoruz i510210u 8 gb ram 128 mb ekran kartı mta oynuyordum 1 sene önce saldım kaç kere bozuldu

senin sistem ney biz 4 senedir 5 sene olucak casper x400 ile geçiniyoruz i510210u 8 gb ram 128 mb ekran kartı mta oynuyordum 1 sene önce saldım kaç kere bozuldu
Bende laptop var hocam. Yeni aldım. Huawei matebook var. En iyileri senin olsun hocam

Canım kardeşim o çocuk ona muhtaç olduğunu anlamış maalesef. Tek başına takıl dünyanın sonu değil. Belli ki yaşın küçük. Ben de aynen senin gibiydim. Tek kalınca anladım yalnızlığın değerini. Şimdi 22 yaşındayım yazılım mühendisliği okuyorum biri benimle arkadaş olmak isteyince acaba ne çıkarı var da arkadaş olmak istiyor diye düşünüyorum.

ankarada nerede oturuyorsun reis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…