Yanlış okumuşum. Hediye olarak kulaklık laptop alacaksınız sandım. Alacağınız şey onunkinden iyiyse istediği kadar zırlayabilir. 2 sene daha dayanın bırakın.
Onun aldığı şeyler ben iyi olabiliyor. Benim aldığım şeyler ondan iyi olabiliyor. Bilgisayarım ondan daha iyi. Bu sene son senesi. Bana sürekli bu sene sınava giriyim, sürekli oyun oynayacağım. En iyi bilgisayarı alacağım falan diyor. Sinir ediyor.
boşver böyle tipleri dostum arkadaşmı yok dünyada bide bunlar için hediyemi alıcaksın hiç gerek yok takma kafana online oyunlardan falan arkadaş edinbilirsin ordanda bulamazsan biz varız senin ile sohbet ederiz.
Onun aldığı şeyler ben iyi olabiliyor. Benim aldığım şeyler ondan iyi olabiliyor. Bilgisayarım ondan daha iyi. Bu sene son senesi. Bana sürekli bu sene sınava giriyim, sürekli oyun oynayacağım. En iyi bilgisayarı alacağım falan diyor. Sinir ediyor.
boşver böyle tipleri dostum arkadaşmı yok dünyada bide bunlar için hediyemi alıcaksın hiç gerek yok takma kafana online oyunlardan falan arkadaş edinbilirsin ordanda bulamazsan biz varız senin ile sohbet ederiz.
Lisede yapılabilecek en büyük hata bence. Öncelikle şunu anlayın orası ortaokul değil 1 arkadaş veya 3-4 arkadaş ile olmaz arkadaş sayını arttır okulda sosyalleş o arkadaşına gelincede mesajıma niye bakmıyorsun de altta kalma biraz kendine güven.
senin sistem ney biz 4 senedir 5 sene olucak casper x400 ile geçiniyoruz i510210u 8 gb ram 128 mb ekran kartı mta oynuyordum 1 sene önce saldım kaç kere bozuldu
senin sistem ney biz 4 senedir 5 sene olucak casper x400 ile geçiniyoruz i510210u 8 gb ram 128 mb ekran kartı mta oynuyordum 1 sene önce saldım kaç kere bozuldu
Yalnızım. Sadece 1 tane arkadaşım var. Başka arkadaşım da yok. Annem de dışarı salmıyor. Sadece onunla buluşabiliyorum. Bugün de mesaj attım görüldü attı ve bana cevap vermedi. Beni istemiyor ve bunu sürekli yapıyor. Kendini çok beğeniyor. Eskiden böyle değildi. Çok kıskanç ve sürekli motivasyonu düşürmeye çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım? Örneğin bir kulaklık alsam bakar bu ne böyle falan beğenmez. Laptop alsam burası niye böyle der kötüler. Moralimi bozar. Kendisiyle de aynı şeylerimiz var. Kendine yapmıyor.
Canım kardeşim o çocuk ona muhtaç olduğunu anlamış maalesef. Tek başına takıl dünyanın sonu değil. Belli ki yaşın küçük. Ben de aynen senin gibiydim. Tek kalınca anladım yalnızlığın değerini. Şimdi 22 yaşındayım yazılım mühendisliği okuyorum biri benimle arkadaş olmak isteyince acaba ne çıkarı var da arkadaş olmak istiyor diye düşünüyorum.
Arkadaşın arkadaş değil bu tip insanlar genelde kendini çok akıllı üstün görürüler karşısındakinden herşeyi iyi olduğunu sanarlar ama totalde bakılınca tek derdi kıskanç olan insanlardır boşver onu sen ankarada yaşıyorsan gel döner yiyek senle